Çözüldü Valorant Dword Radar Hack çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windows sürümünü 20H2'ye çevirdim.
Windows Update devre dışı bıraktım.
Windows Güvenlik Ayarlarını kapattım.
Windows Hyper-V'ler zaten devre dışı.

Kullanım talimatlarındaki gibi hileyi yükleyip, oyunu açıp, alıştırma moduna girip, ENTER'a basıyorum ve oyun ekranı siyaha bürünüp, donuyor ve bilgisayar restart atıyor.

Hile güncel olmadığı için mi böyle ? Kullanan arkadaşlar var mı ?

Çözüm
Öncelikle merhabalar hocam, çok alakası gelecek ama başka bir hesap ile dener misin? Mümkünse yeni açtığın bir hesap olsun, ayrıca Format USB'ni aşağıdaki rehberi takip ederek tekrardan oluştur. Valorant'ı indirmeden önce Windows update'lerini tamamla ve aşağıdaki diğer 2 adımı yap tekrar dene.

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
1 -
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2 -
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Sorunumu dün akşam çözüm teşekkürler. Sorun Windows 20H2 sürümünden...
security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ban vs. ile karşılaşmadım. 2 gündür radar ile oynuyorum herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. Stabil şekilde çalışıyor. Teknik destek kısmına problemi yazarsanız moderatörler yardımcı olacaktır.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Rica ederim, nvidia kullanıyorsanız denetim masasını yükleyip eksik dosya varsa yüklemeyi unutmayın. İlk defa sizden duydum bu sıkıntıyı
Az önce masaüstü sağ tık ile Nvidia Denetim Masasını açtım. Kabul et penceresi geldi Kabul ettim ve Nvidia Denetim Masası açıldı. Acaba tüm sıkıntı şu basit şeyden mi ? Bu adımdan sonra herhangi birşey yüklemeli miyim ? Ekran kartı sürücüm güncel.

535.98

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Az önce masaüstü sağ tık ile Nvidia Denetim Masasını açtım. Kabul et penceresi geldi Kabul ettim ve Nvidia Denetim Masası açıldı. Acaba tüm sıkıntı şu basit şeyden mi ? Bu adımdan sonra herhangi birşey yüklemeli miyim ? Ekran kartı sürücüm güncel.

535.98
Nvidia geforce experince yükleyin, oradan eksik dosyaları size sunuyor. Yükleyin oradan

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam calısıyor fakat 2 gune ban yıyebılırsın ultra uyedekini kullanmak daha saglıklı fakat onun ıcınde 1500 yorum olması gerkıyor

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hocam calısıyor fakat 2 gune ban yıyebılırsın ultra uyedekini kullan onun ban süresi daha kısa
BAN sebebinin hileden değil hileyi kullanım biçiminden kaynaklandığını düşünüyorum. Onaylı üye sayısı daha fazla olduğundan ban geri bildirimi daha fazla olacaktır. Ultra üye sayısı daha az olduğundan ve Ultra üye olanların hileyi kullanım deneyimleri daha yüksek olduğundan ban geri bildirimi daha az hatta hiç olmayacaktır. Oyunda aşırı reportlanmanın temel sebebi hileyi belli ederek kullanmaktan kaynaklı diye düşünüyorum.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
windows sürümünü kontrol et 20h2 olduğuna emin ol

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
windows sürümünü kontrol et 20h2 olduğuna emin ol
c2d93a11-a368-4fc0-a77d-99a330d22aa2.jpg

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka yükledikten sonra hepsini masaüstüne bir klasörün içine at içindeki bat'ı çalıştır otomatik yükler (winrarın içinde bat'ı açarsan hata alırsın)
Şimdi format atıyorum. Tertemiz bir kurulum yaptıktan sonra bunu deneyeceğim, teşekkürler.

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Bu hatalar genellikle windows'un sürümünden kaynaklanıyor veya bios sürümünden kaynaklı oluyor format atıp bios sürümünü up/down deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...