Sorunumu dün akşam çözüm teşekkürler. Sorun Windows 20H2 sürümünden...Öncelikle merhabalar hocam, çok alakası gelecek ama başka bir hesap ile dener misin? Mümkünse yeni açtığın bir hesap olsun, ayrıca Format USB'ni aşağıdaki rehberi takip ederek tekrardan oluştur. Valorant'ı indirmeden önce Windows update'lerini tamamla ve aşağıdaki diğer 2 adımı yap tekrar dene.
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
1 -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 -Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Hocam rica etsem nasıl yaptığınızı adım adım anlatır mısınız ?çalışıyor
Hocam ben deniyorum adımları yapıyorum ENTER'a basınca PC RESTART atıyor. Sorun ne olabilir sizce ?calisiyor
Denediniz mi ? Nereden biliyorsunuz ?ban atıyor
Şimdi konu açtım oraya, teşekkürler.Ban vs. ile karşılaşmadım. 2 gündür radar ile oynuyorum herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim. Stabil şekilde çalışıyor. Teknik destek kısmına problemi yazarsanız moderatörler yardımcı olacaktır.
Rica ederim, nvidia kullanıyorsanız denetim masasını yükleyip eksik dosya varsa yüklemeyi unutmayın. İlk defa sizden duydum bu sıkıntıyıDenediniz mi ? Nereden biliyorsunuz ?
Şimdi konu açtım oraya, teşekkürler.
Az önce masaüstü sağ tık ile Nvidia Denetim Masasını açtım. Kabul et penceresi geldi Kabul ettim ve Nvidia Denetim Masası açıldı. Acaba tüm sıkıntı şu basit şeyden mi ? Bu adımdan sonra herhangi birşey yüklemeli miyim ? Ekran kartı sürücüm güncel.Rica ederim, nvidia kullanıyorsanız denetim masasını yükleyip eksik dosya varsa yüklemeyi unutmayın. İlk defa sizden duydum bu sıkıntıyı
Nvidia geforce experince yükleyin, oradan eksik dosyaları size sunuyor. Yükleyin oradanAz önce masaüstü sağ tık ile Nvidia Denetim Masasını açtım. Kabul et penceresi geldi Kabul ettim ve Nvidia Denetim Masası açıldı. Acaba tüm sıkıntı şu basit şeyden mi ? Bu adımdan sonra herhangi birşey yüklemeli miyim ? Ekran kartı sürücüm güncel.
535.98
O zaten yüklü. Tekrardan açtım ve güncelleştirmeleri kontrol et dedim. "Sizde en son GeForce Game Ready sürücüleri kurulu" yazısı çıkıyor.Nvidia geforce experince yükleyin, oradan eksik dosyaları size sunuyor. Yükleyin oradan
BAN sebebinin hileden değil hileyi kullanım biçiminden kaynaklandığını düşünüyorum. Onaylı üye sayısı daha fazla olduğundan ban geri bildirimi daha fazla olacaktır. Ultra üye sayısı daha az olduğundan ve Ultra üye olanların hileyi kullanım deneyimleri daha yüksek olduğundan ban geri bildirimi daha az hatta hiç olmayacaktır. Oyunda aşırı reportlanmanın temel sebebi hileyi belli ederek kullanmaktan kaynaklı diye düşünüyorum.hocam calısıyor fakat 2 gune ban yıyebılırsın ultra uyedekini kullan onun ban süresi daha kısa
Anladım, moderatörler rahatlıkla yardımcı olacaklardır destek konusundaO zaten yüklü. Tekrardan açtım ve güncelleştirmeleri kontrol et dedim. "Sizde en son GeForce Game Ready sürücüleri kurulu" yazısı çıkıyor.
Evet bende yazmalarını bekliyorum. İlginiz için teşekkürler.Anladım, moderatörler rahatlıkla yardımcı olacaklardır destek konusunda
Link atabilir misiniz ?kanka otomatik eksik dll yükleyicisi var onu indir istersen
windows sürümünü kontrol et 20h2 olduğuna emin ol
Link atabilir misiniz ?
Şimdi format atıyorum. Tertemiz bir kurulum yaptıktan sonra bunu deneyeceğim, teşekkürler.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapkanka yükledikten sonra hepsini masaüstüne bir klasörün içine at içindeki bat'ı çalıştır otomatik yükler (winrarın içinde bat'ı açarsan hata alırsın)
Guncellestirme gecmisini kaldirarak yaptiysan surum dusurmeyi hatanin devam etmesi normal. Bios up yapip dener misin bir de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?