Çözüldü Valorant ekran kartı güncel değil hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Ekran kartım güncel olmasına rağmen Valorant'a girdiğimde ekran kartınız güncel değil hatası alıyorum birisi yardım edebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Başlat tuşu+r yaparsan karşına çalıştır ekranı gelir .
Çalışır ekranına msconfig yazıp üst taraftan hizmetlere tıklamalısın .
Hİzmetlerin sol altında tüm microsoft hizmetlerini gizle diye bir seçenek var ona tıkla .
Sonrasında nvidia yazan tüm hizmetleri aktif edip bilgisayarı yeniden başlat.
Sorunun çözülmüş olacaktır .
Eğer çözülmediyse tüm nvidia sürücülerini kaldırıp (merak etme işlemci görüntü verir ) sonrasında geforce experience yükle ve sürücü güncelle.
Bunların hepsini yapmana rağmen sonuç alamazsan valorantı kaldırıp baştan yükle (Valorantı kaldırırken çalıştıra %appdata% ve sonrasında appdata yazıp içindeki valorant klasörlerini silmeyi unutma .
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hatanızın bir fotoğrafını ekran kartı modelinizi eklerseniz daha net yardımcı olabiliriz düşündüğüm kadarıyla bir amd kullanıcısısınız bu videoyu izleyerek test edin lütfen

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Başlat tuşu+r yaparsan karşına çalıştır ekranı gelir .
Çalışır ekranına msconfig yazıp üst taraftan hizmetlere tıklamalısın .
Hİzmetlerin sol altında tüm microsoft hizmetlerini gizle diye bir seçenek var ona tıkla .
Sonrasında nvidia yazan tüm hizmetleri aktif edip bilgisayarı yeniden başlat.
Sorunun çözülmüş olacaktır .
Eğer çözülmediyse tüm nvidia sürücülerini kaldırıp (merak etme işlemci görüntü verir ) sonrasında geforce experience yükle ve sürücü güncelle.
Bunların hepsini yapmana rağmen sonuç alamazsan valorantı kaldırıp baştan yükle (Valorantı kaldırırken çalıştıra %appdata% ve sonrasında appdata yazıp içindeki valorant klasörlerini silmeyi unutma .

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...