Üye
Ne alaka neden böyle diyorsun küçültmek ile alakası var mı ki?Aimin ne kadar iyiyse cross u o kadar küçült
Ortasındaki boşluğu kafaya getirmek içinNe alaka neden böyle diyorsun küçültmek ile alakası var mı ki?
Küçültürsem ortada boşluk kalmıyor ki kanka yuvarlak mı yapıyoruz?Ortasındaki boşluğu kafaya getirmek için
0;P;h;0;f;0;s;0;0t;1;0l;3;0o;1;0a;1;0f;0;1b;0Küçültürsem ortada boşluk kalmıyor ki kanka yuvarlak mı yapıyoruz?
Kimse o crosshairi kullanmıyor kanka millatın gerisinde kalmışsın galiba yuvarlak artık reynanın gözü bile crosshair var0;P;h;0;f;0;s;0;0t;1;0l;3;0o;1;0a;1;0f;0;1b;0
şunu demek istiyom
Kanka ben panelden ikide bir denesem zaten benim ömrüm biter bari örnek verin deniyeyim site filan yok mu aaDostum her insanin daha çok verim aldıgı ayar farklıdır ben sana bir şey öneremem panelden deneyip deneyip kendine en iyisi olanı seçmelisin
Ben kullanıyorum gayet iyi vuruyorumKimse o crosshairi kullanmıyor kanka millatın gerisinde kalmışsın galiba yuvarlak artık reynanın gözü bile crosshair var
Kanka sana önerebileceğim bir site varMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
evet shroudunkine bakabilirsin onunki de iyi bayaShoroud muydu neydi onun cross u küçük ve iyi internette kodu var bak bi istersen güzel baya
Büyükse o kadar az görürsün küçükse çok görürsün kardeşim ortasını boş bırak genellikleNe alaka neden böyle diyorsun küçültmek ile alakası var mı ki?
Internette e sporcuların cross u na bakabilirsin güzel oluyor geneldeMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?