1-4-2-2 en doğal ve güzeli bu benceMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
aga bu croshair cidden müq bendee bunu kullanıyorum ve plat 3her oyunda default olan 1-4-2-2 ile devam et kendim şahsen 1-5-2-0 kullanıyorum
Hocam aim Yuvarlak Yapmaya Çalış Sonra Poligonda Çalış Kafa Atarsın Hep Gelişmi GörürsünMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
Knk başkalarının crosshair ayarları ile olacak iş değil o ya. Bende o mantıktaydim bir aralar ama sen nasıl rahat oynuyorsan. Kimi sprayi iyi yapabiliyorsa gap fazla oluyor, kimi de onetap tarzı oynadığı için nokta cross kullanıyor. Sen nasıl oynuyorsan ona göre custom ayarla.Merhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.