4333 bence en iyisiMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
kişiden kişiye değişir tabi ama küçük cross her zaman iyidirMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
sen kendine uyumlu olanı bulman lazımMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
googlew arama kısmına valorant crosshair yazınca ilk siteye giriş yap birden fazla croos varMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
her oyunda default olan 1-4-2-2 ile devam et kendim şahsen 1-5-2-0 kullanıyorumMerhaba arkadaşlar çoğu e-sporcun bir birine farklı crosshairleri var ben hangisini seçmem doğru olacak veya neye dayanarak seçmeliyim Valorant oynuyorum crosshair bana önerceğiniz varsa beklerim şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?