Valorant eski biosuma geri dönsem ban devam eder mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
şimdi ben eski biosuma dönüp sonra spoofer yapsam valorantta ki hwid ban devam eder mi çünkü yaklaşık 6 veya 7 ay önce eski bios sürümnde ban yemiştim bende bios sürümümü yükselttim şimdi biosu düşürüp spoofer yapsam ban kalkar mı sizce birde spoofer yaptıktan sonra ban yemiceğimden emin olmak için kaç gün yan hesaplarda oynamam gerekir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ortalama ban yeme süresi riot için 4 maç. Raporlanırsan vs bişey olursa sayı düşer. Emin olmak için bir kaç gün yeterli. Örneğin iki gün. Ama sanmam yemezsin.

Üye
2 HİZMET YILI
belli olmaaz ama edebilir
Post automatically merged:

ama yüksek ihtimalle yemezsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
valorant ban bios sürümünü dow yada up yaparak engelleyebileceginiz bir ban değil bunu yaparak sadece yeni hesap açıp 1 oyun sonra val5 ban yersiniz hatta belki eğitim aşamasında bile yiyebilirsin anakartın eğerki gigabyte falansa interneten bunun için manuel spooflar var raidli olanları denerseniz hwid banınız kalkabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Ben bi kaç kere baktım ve uyguladım değişmiyor sağlam bi spoofer almanı öneririm en temizi

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
biosun valorant hesabı ile bir ilgisi yok o yüzden hiç uğraşma bios ile elinde kalmasın

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
baya sağlam bi spoofer alman lazım onun için normaller kaldırtmıyor

Uzman Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kral valoranttan yediğiniz banı diğer banlar gibi düşünerek yanlıi yapıyorsunuz valodan yediğiniz ban bios ile düzeltilecek bir şey değil ya adam akıllı bir spoofer bulacaksın yada anakart veya ekran kartını değiştireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...