şimdi ben eski biosuma dönüp sonra spoofer yapsam valorantta ki hwid ban devam eder mi çünkü yaklaşık 6 veya 7 ay önce eski bios sürümnde ban yemiştim bende bios sürümümü yükselttim şimdi biosu düşürüp spoofer yapsam ban kalkar mı sizce birde spoofer yaptıktan sonra ban yemiceğimden emin olmak için kaç gün yan hesaplarda oynamam gerekir
Ortalama ban yeme süresi riot için 4 maç. Raporlanırsan vs bişey olursa sayı düşer. Emin olmak için bir kaç gün yeterli. Örneğin iki gün. Ama sanmam yemezsin.
valorant ban bios sürümünü dow yada up yaparak engelleyebileceginiz bir ban değil bunu yaparak sadece yeni hesap açıp 1 oyun sonra val5 ban yersiniz hatta belki eğitim aşamasında bile yiyebilirsin anakartın eğerki gigabyte falansa interneten bunun için manuel spooflar var raidli olanları denerseniz hwid banınız kalkabilir
kral valoranttan yediğiniz banı diğer banlar gibi düşünerek yanlıi yapıyorsunuz valodan yediğiniz ban bios ile düzeltilecek bir şey değil ya adam akıllı bir spoofer bulacaksın yada anakart veya ekran kartını değiştireceksin