Onaylı Üye
hileyi fazla abrtmışsındır
reis windowsun orcinal sitesinden indirip temiz kurulum yap sorunun çözülür editlenmiş yada ***** win kullanmamanı tavsiye ederimint kafeci yükledi windows 10 pro int kafeden 2. el aldım pcyi
kanka açmana gerek yok yüklü ise bile ban atıyor ben de yemiştim bu sebeptenMerhaba Yeni Pc Aldım Bundan 1 Hafta Önce Fakat Valorant Girdiğimde Main Hesabımda 1 el attıktan sonra öbür süki gün 3. parti yazılımdan ban yedi tickete yazdım cihaz banı uygulandığı söyleniyor bir yanlışlık olmuştur diye yedek hesabıma girdim oda 2 gün sonra 3. parti yazılımdan ban yedi ne yapmam gerekiyor hile açmadığım halde ban yiyorum
anakartını kimden aldıysan ona git söyle valodan hwid attırıp satmışint kafeciye toplattırdım çoğu ürün letgodan 2. el alınmış zaten :/
Kanka format atınca anakart banı kalkmıyor mu? Çok değişikanakartını kimden aldıysan ona git söyle valodan hwid attırıp satmış
format atınca ban kalkmaz dostum spoofer lazım xdKanka format atınca anakart banı kalkmıyor mu? Çok değişik![]()
Kanka ben hwid ban yedim format attım ban kalktı ama cihaz Banı kalktı hesap banı değilformat atınca ban kalkmaz dostum spoofer lazım xd![]()
spoofer bilgisayarının bilgilerini değiştiriyor işte valorant anakart c disk mac adress gibi şeylere ban atıyor mesela spooferda onları değiştiriyor böyle örnek veriyim sanaKanka ben hwid ban yedim format attım ban kalktı ama cihaz Banı kalktı hesap banı değilspoofer dediğin ban kaldıran birşey mi
Kanka sen ban kaldırmadan anlıyor musun o zamanspoofer bilgisayarının bilgilerini değiştiriyor işte valorant anakart c disk mac adress gibi şeylere ban atıyor mesela spooferda onları değiştiriyor böyle örnek veriyim sana
yani kendi banımı kaldırıyorum evetKanka sen ban kaldırmadan anlıyor musun o zaman![]()
Kanka PUBG mobile da kaldırabiliyor musunyani kendi banımı kaldırıyorum evet
pubg mobile method paylaşıldı sanırım bu sitede bak istersenKanka PUBG mobile da kaldırabiliyor musun![]()
Vaayy bakayım bi kanka. Yapamazsam yardımcı olur musunpubg mobile method paylaşıldı sanırım bu sitede bak istersen
Sen PUBG den ban mı yedin? Yardımcı olurum tabii.Vaayy bakayım bi kanka. Yapamazsam yardımcı olur musun