Onaylı Üye
1 Haftalık denemek için alıcam alıp deneyen var mı ghosty service'ten ödeme konusunda güvenilir mi
Teşekkürler dost@MAJORR dan aldım 1 hafta kullandım problem yaşamadım öneririm hocam
cracklendide o haliyle kaldımı sence ? çoğu eleman pub olanları editliyip bişeyler yapıyor. neden bu kadar alındın.Alakası bile yok siz piyasaya iyi baktığınızda emin misiniz ghostynin tüm ürünleri cracklendi herkes tarafından publiclesti adamın ürünü her yabancı forumda dönüyor neyin kafası hocam bu
ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocamghosty cheat yerine staffbesting öneriyorum hocam
hocam free trigger botunu kullandınızmı hiç ban yediriyormu6 aydır kullanıyorum legit bir şekilde hiç ban yemedim bu arada mesaj sınırı dolduğu için 25 dk cevap yazmak için bekledim orjinal site linkide budurBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Knk birakirmisin ucuza ban atarmi atınca bişi oluyomuHocam ben valorant hileleri hakkında çok endiseliyim bu konuda. Bende trigger bot var ucuza bırakırım life time canlıdada gösterebilirim eğer ilgilenirsen. Bu kesmez rage biseyler arıyorum diyorsan kendi bildiğini alırsın. Ama legit iyidir.
Ban atmaz hocam 2 senedir ben kaç tane hesap sattım inan hatırlamıyorum. Eğer çok belli ederen sadece hesabın makro kullanımından banlanır diye düşünüyorum ama daha önce ban olayı yaşamadığım için bilmiyorum. Fiyat konuşuruz hocam yaz bana özeldenKnk birakirmisin ucuza ban atarmi atınca bişi oluyomu
hangi legit satılıksa alayımBan atmaz hocam 2 senedir ben kaç tane hesap sattım inan hatırlamıyorum. Eğer çok belli ederen sadece hesabın makro kullanımından banlanır diye düşünüyorum ama daha önce ban olayı yaşamadığım için bilmiyorum. Fiyat konuşuruz hocam yaz bana özelden