Onaylı Üye
maalesef ki kod için e postaya girmen lazım başka olmazbundan önce bi hesabım kitlendi demiştim ya o hesabın e postası gitti ama hesaba hala girebiliyorum ve hesaba girip e postasını buldum nasıl buldum riot games biletlerim bölümüne girip sayfa kaynağına baktım ve e postayı buldum çünkü ticketlar e postaya gittiği için orada kaynak mecbur olarak gözüküyor başka hiçbir yerde kaynağında gözükmüyor sonra ben bu e postayı buldum onu hallettim ama hesapta benim facebook hesabım bağlı ve hesaba girebilmem için kod istiyor benden çünkü adam ek doğrulama etkinleştirmiş bunu bilen var mı bu kodu sayfa kaynağından bulabilir miyim aynı böyle yaptığım gibi yada kesinlikle e postaya ihtiyacım mı var kod için yada başka yöntemle ayarlara girebiliyor muyum hesabın
yukarada son cümlede de dediğim kodbundan önce bi hesabım kitlendi demiştim ya o hesabın e postası gitti ama hesaba hala girebiliyorum ve hesaba girip e postasını buldum nasıl buldum riot games biletlerim bölümüne girip sayfa kaynağına baktım ve e postayı buldum çünkü ticketlar e postaya gittiği için orada kaynak mecbur olarak gözüküyor başka hiçbir yerde kaynağında gözükmüyor sonra ben bu e postayı buldum onu hallettim ama hesapta benim facebook hesabım bağlı ve hesaba girebilmem için kod istiyor benden çünkü adam ek doğrulama etkinleştirmiş bunu bilen var mı bu kodu sayfa kaynağından bulabilir miyim aynı böyle yaptığım gibi yada kesinlikle e postaya ihtiyacım mı var kod için yada başka yöntemle ayarlara girebiliyor muyum hesabın kodlama bilen varsa buradan bulunabilir mi bu kod isteyen yerin yanıt ve istek bölgesi
facebook hesabım falan bağlı ama ve hesabın ek doğrulama kodunu buldum yani kodu dediğim giriş kodu değil ana kodunu buldum onları bilgi olarak versem yine bir şey olmaz mıe-posta olmadan imkansız yardım etmezler ticked ile yazsan bilee
ticket attım da işte kaç saat oldu hala cevap vermediler yani riot games aşırı yavaş ya eskiden böyle değildi hızlı cevap veriliyordu 10 saat oldu 12 saat oldu yani cevap yok bilgileri de attım eski bilgileri hesabın bekliyorum artık yapabileceğim bir şey yokMaalesef, hesabınızda Facebook hesabı bağlı olduğu için, ek doğrulama kodunu sayfa kaynağından veya başka bir yöntemle bulmanız mümkün değil. Ek doğrulama kodu genellikle size SMS veya doğrulama uygulaması aracılığıyla gönderilir. Eğer kodu alamıyorsanız, Riot Games desteğiyle iletişime geçebilir ve sorunu çözmek için yardım isteyebilirsiniz. Kodlamayla ilgili bilgiye sahip olan bir kişi, bu tür kodları hesap ayarlarından çıkarmak veya atlamak için bir yol olmadığını söyleyecektir, çünkü bu kodlama güvenlik önlemidir ve bu önlemi atlamak, hesabınızı tehlikeye atabilir.
aynen hocam e posta çok önemli yedek giriş e postası da olması gereke-posta olmadan imkansız yardım etmezler ticked ile yazsan bilee
beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok şuanlık dostumticket attım da işte kaç saat oldu hala cevap vermediler yani riot games aşırı yavaş ya eskiden böyle değildi hızlı cevap veriliyordu 10 saat oldu 12 saat oldu yani cevap yok bilgileri de attım eski bilgileri hesabın bekliyorum artık yapabileceğim bir şey yok
Hocam nereden kod istiyorsa hangi platformdan yani o platformun ana iş mailine bir mail gönderin derdinizi anlatın yardımcı olmaları lazımbundan önce bi hesabım kitlendi demiştim ya o hesabın e postası gitti ama hesaba hala girebiliyorum ve hesaba girip e postasını buldum nasıl buldum riot games biletlerim bölümüne girip sayfa kaynağına baktım ve e postayı buldum çünkü ticketlar e postaya gittiği için orada kaynak mecbur olarak gözüküyor başka hiçbir yerde kaynağında gözükmüyor sonra ben bu e postayı buldum onu hallettim ama hesapta benim facebook hesabım bağlı ve hesaba girebilmem için kod istiyor benden çünkü adam ek doğrulama etkinleştirmiş bunu bilen var mı bu kodu sayfa kaynağından bulabilir miyim aynı böyle yaptığım gibi yada kesinlikle e postaya ihtiyacım mı var kod için yada başka yöntemle ayarlara girebiliyor muyum hesabın kodlama bilen varsa buradan bulunabilir mi bu kod isteyen yerin yanıt ve istek bölgesi
kod için e postaya erişime ihtiyacın yoksa başka türkü olmazbundan önce bi hesabım kitlendi demiştim ya o hesabın e postası gitti ama hesaba hala girebiliyorum ve hesaba girip e postasını buldum nasıl buldum riot games biletlerim bölümüne girip sayfa kaynağına baktım ve e postayı buldum çünkü ticketlar e postaya gittiği için orada kaynak mecbur olarak gözüküyor başka hiçbir yerde kaynağında gözükmüyor sonra ben bu e postayı buldum onu hallettim ama hesapta benim facebook hesabım bağlı ve hesaba girebilmem için kod istiyor benden çünkü adam ek doğrulama etkinleştirmiş bunu bilen var mı bu kodu sayfa kaynağından bulabilir miyim aynı böyle yaptığım gibi yada kesinlikle e postaya ihtiyacım mı var kod için yada başka yöntemle ayarlara girebiliyor muyum hesabın kodlama bilen varsa buradan bulunabilir mi bu kod isteyen yerin yanıt ve istek bölgesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?