Valorant hesabım banlanırsa LoL hesabım da banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Selamlar,

Valorant'ta veya LoL'de hile yaparken ban yesem diğer oyundaki hesabım etkilenir mi? Aynı hesabın hem LoL hem Valorant hesabı var birinden hileden ban yesem diğeri de gider mi? Buna benzer bir senaryoyu yaşayan biri oldu mu?

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayır sadece valorantta yemiş olursun yapımcıları aynı olsa bile hepsi farklı oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
lolde ban yedim ama valoda yemedim bilmiyorum eğer valoda yersek lolde yermiyiz onu bilemem

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Selamlar,

Valorant'ta veya LoL'de hile yaparken ban yesem diğer oyundaki hesabım etkilenir mi? Aynı hesabın hem LoL hem Valorant hesabı var birinden hileden ban yesem diğeri de gider mi? Buna benzer bir senaryoyu yaşayan biri oldu mu?
gitmez kesinlikle birşey olmaz

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selamlar,

hayır etkilemiyor şahsen denedim valodan ban yedim lol hesabımı kullanabiliyordum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar,

Farklı oyunlar tamamen ban yediğiniz oyun hariç tüm riot oyunlarını güvenle oynayabilirsiniz

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lolden ban yedim valo etkilenmedi aynı şekilde valodan yesen lolden etkilenmez

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hayır etkilemiyor şahsen denedim valodan ban yedim lol hesabımı kullanabiliyordum.
Etkilemez hocam denendi onaylandı :)
Farklı oyunlar tamamen ban yediğiniz oyun hariç tüm riot oyunlarını güvenle oynayabilirsiniz
lolden ban yedim valo etkilenmedi aynı şekilde valodan yesen lolden etkilenmez
hayır sadece valorantta yemiş olursun yapımcıları aynı olsa bile hepsi farklı oyunlar
teşekkürler cevaplar için çok merak ettiğim bir konuydu bu kadar kişi tarafından doğrulanması iyi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...