Çözüldü Valorant Hesabına Girilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Giriş bilgilerim %100 doru olmasına ragmen hesaba girmiyor

Ekli dosyalar

• smvvkey.PNG
    smvvkey.PNG
    1.5 MB · Görüntüleme: 51
Çözüm
Ustam bu hata genelde yavaş internetten kaynaklanıyor eğer internetim hızlı diyorsan windows + r basıp oraya hizmetler yaz açılan sekmede vgc hizmetini başlat ve otomatiğe ayarla pc restart at birdaha dene
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, Şifreni değiştirip tekrardan dener misin? Aynı sorunu bende yaşadım şifre değiştirip giriş denemesi yaptığım zaman başarılı olduydu. Başka bir hesap ile denedin mi giriş yapabiliyor musun?

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ustam bu hata genelde yavaş internetten kaynaklanıyor eğer internetim hızlı diyorsan windows + r basıp oraya hizmetler yaz açılan sekmede vgc hizmetini başlat ve otomatiğe ayarla pc restart at birdaha dene

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba, Şifreni değiştirip tekrardan dener misin? Aynı sorunu bende yaşadım şifre değiştirip giriş denemesi yaptığım zaman başarılı olduydu. Başka bir hesap ile denedin mi giriş yapabiliyor musun?
Yok direkt hiçbir şekilde giriş yapmıyodu tum hesaplarımı denedim 3 tane ama krably nin dediği çalıştı
Teşekkür ederim. İş yaradı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...