Dostum hesap alırken ilk mailini almayı sakın unutma ben bi kere yaşadım csgo hesabı alırken bilmiyodum çünkü 1 hafta sonra gitti hesap ama tabi gene kendin envanter dizmen daha sağlıklı olur güvenilir insan bulmak çok zor
Arkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?hesabı al sonra ail adresini değiştir
e postası değişiyorsa al çünkü eğer değişmiyorsa e postadan sifreyi ine değiştirebilirArkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?
Kanka hiç riske girme itemsatışdan daha önce 3 kere hesap aldım git ordan alArkadaşlar valorantta sağlam skinli bir hesap almak istiyorum yaklaşık 1000-1500tlyi gözden cıkardım. Satıcının hesabı geri alma riskini minimuma indirmek için nelere dikkat etmeliyim. İlk mailli alsam hesabı maili geri alabilir mi ?
Şimdi sana olabilicek şeyleri söylüyorummailiyle beraber alsam ilerleyen zamanlarda maili geri alma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?