Valorant hesap banı nasıl anlaşılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hesap denemen lazım yeni hesap açıp vb denemen lazım

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Başka hesaba geçtiğinde sorun yoksa hesap banıdır basit :D

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunu anlamanın en iyi yolu yeni bir hesap açıp onda en az 3 saat oynamandır. eğer o hesap banlanmazsa sadece hesap banı yemişssindir. ana hesabında hilesiz ban yemeden oynayabilirsin. ama o yeni açtığın hesap ban yerse hwid banın var demektir. ana hesabında hilesiz de oynasan b an yersin. hwid banının süresini öğrenmek için riota ticket açabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
merhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
hwid yemişin knk

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant desteğe bilet açarak yanıt bekleyip görebilirsin yada VAN .. Hatası nı araştırıp bakabilirsin

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
yeni bir hesapta 6-7 maç at ban yersen hwid banlısındır eğer ban yemezsen hesap banı atmışlardır . kolay yoldan banlandığın hesaptan ticket aç daha hızlı öğrenirsin ben öyle yapıyorum .

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Delaylı ban çok kötü bir şey 3-5 oyunda anlaşılacak bir şey değil. Sen yeni bir hesapla oyna uzun bir süre taa ki ban yemediğinden emin olana kadar ana hesabını öyle kullan yoksa sıkıntı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hwid banın varsa başka hesaplarlada oyuna giremezsin

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
merhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
yeni hesap aç 2 3 gün onda oyna o da ban yerse hwid yemişsindir hangi hesaplara girersen gir ban yer

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer ilk defa VAL 5 yani hesap uzaklaştırması aldıysan korkmana gerek yok ilk yediğin yasaklanma "Delay" veya "VAN 152" olmayacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kardeşim başka hesaplara girme hemen ban atmaz ama sistem otomatikmen onlara da atıyor. Ben hesap satın aldım internetten sonra girdim sıkıntı yoktu main e geçtim ikisi birden ban yedi hileden dolayı. 1 hesabın yiyince diğerlerine de sıçrıyor o yüzden girme pc ye götür format attır öyle gir

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hesabın sonradan da ban yiyebilir maç ortasında da o yüzden dikkat et bunu anlamak için farklı bir hesapla oyna

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam Hwid yediyseniz main hesabınızla biraz oynayin onada ban atar yeni hesap acip yapin val hatalari verirse hwid olabilir

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yeni hesap açık 1-2 hafta oyna ban yemezsen hesap banıdır

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Selamlar, hesap banı yediğinizi anlamak için yapmanız gereken şey yeni bir hesap açıp oyuna girmek bu hesapla ortalama 3-5 oyun oynamaktır. Attığınız oyunlar sonucu ban yemezseniz hesap banı yemiş olduğunuzu anlayabilirsiniz lakin ban yerseniz hesap banı değil hwid ban yediğinizi anlarsınız.
3-5 maç bazen yeterli olmuyor. 1-3 gün arası zaman gerekiyor çoğunlukla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...