hwid yemişin knkmerhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
yeni hesap aç 2 3 gün onda oyna o da ban yerse hwid yemişsindir hangi hesaplara girersen gir ban yermerhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
ilk defa aldim fakat baglanti hatasi diyip 152 hatasini veriyorEğer ilk defa VAL 5 yani hesap uzaklaştırması aldıysan korkmana gerek yok ilk yediğin yasaklanma "Delay" veya "VAN 152" olmayacaktır.
Kardeşim başka hesaplara girme hemen ban atmaz ama sistem otomatikmen onlara da atıyor. Ben hesap satın aldım internetten sonra girdim sıkıntı yoktu main e geçtim ikisi birden ban yedi hileden dolayı. 1 hesabın yiyince diğerlerine de sıçrıyor o yüzden girme pc ye götür format attır öyle girmerhaba valorantta hileden ban yedim fakat hesap bani mi hwid ban mi bilmiyorum cunku main hesabima girebiliyorum, forumda okudugum seylerde yedigin ban sonrasi hangi hesaba girersen gir ban yiyormussun. hilesiz oynasam ban yer miyim?
3-5 maç bazen yeterli olmuyor. 1-3 gün arası zaman gerekiyor çoğunluklaSelamlar, hesap banı yediğinizi anlamak için yapmanız gereken şey yeni bir hesap açıp oyuna girmek bu hesapla ortalama 3-5 oyun oynamaktır. Attığınız oyunlar sonucu ban yemezseniz hesap banı yemiş olduğunuzu anlayabilirsiniz lakin ban yerseniz hesap banı değil hwid ban yediğinizi anlarsınız.
Hayır alakası bile yok.3-5 maç bazen yeterli olmuyor. 1-3 gün arası zaman gerekiyor çoğunlukla