Kanka riota ticket atmayı dene başka birşeyde aklıma gelmiyor üzgünümArkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
dostum eğer bilgisayarında 3. parti herangi bir yazılım indiriliyse makro vb bu yazılımları kaldırarak tekrar oynamayı dene.Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
3.parti yazılımlardan sebep yapıyordur onu bi bakın bilgisayarına hileden kaynaklı yapıyordur.Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Vanguard sayesinde bilgisayarında hileye dair 3.yazılım bir program varsa veya spoofer varsa anında ban atıyor çok saçma...Arkadaşlar valorantta hiçbir şekilde hile kullanmıyorum oynayıp çıktıktan sonra 24 saat içinde ban yiyorum sebebini bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim