başta hileyi bile açmadım demişsin. şimdi girişimim oldu diyorsun eyy mumin kardeşim. bence fazla uzatmayalımBeyler önceden ne başka bi hile kullandım ne de ban yedim. Ben bu pc'yi 4-5 ay önce aldım zaten. Chill Chill takılıyorum aylardır. İlk defa hile girişimim bu benim. Onda da açamadan ban yedim. Hala diyosunuz ki daha önceden açtığın hilelerden dolayıdır falan filan. Yok öyle bişey hocam.
Kanka tamam diyelim hileyi de kullanmadın varsayalım ki hiç hatan yok vs vs bu adamlardan ne istiyorsun peki el birliğiyle sana yeni hesap mı satın alalım ya da sıfırdan kasalım derdin nedir? (Saldırgan olarak anlaşılmasın lütfen sadece soruyorum ilginç bir şekilde uzamış çünkü konuKardo sen girişimden anladığın tek şey hilenin kullanıldığı mı?
Post automatically merged:
Bi araba almak istiyosun. Para biriktirmen lazım dimi? Paranı biriktirmeye başladın fakat o arabayı alıcak paraya henüz sahip değilsin. Gibi gibi örnekleme sundum sana daha iyi anlayıp kavrayabilmen için.
Post automatically merged:
Ben bu siteye yeni kayıt oldum. 1 haftası var yok daha. İşten gelmişim akşam vakti olmuş chill chill oyunu mu oynuyorum ve bi anda uzaklaştırma yiyorum. Bu benim hileyi kullandığım anlamına mı geliyor?
Selamlar,Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 82588
In the recent period, the company decided to ban all accounts that used cheats in previous times, and they were not caughtDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
tamam işte kanka hile girişimin valoda görülmüş vanguard indirdiğin hileyi farketmiş diyelimBeyler önceden ne başka bi hile kullandım ne de ban yedim. Ben bu pc'yi 4-5 ay önce aldım zaten. Chill Chill takılıyorum aylardır. İlk defa hile girişimim bu benim. Onda da açamadan ban yedim. Hala diyosunuz ki daha önceden açtığın hilelerden dolayıdır falan filan. Yok öyle bişey hocam.
daha önceden başka bi oyunda hile kullandıysan onu hile diye algılamış olabilirDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?