Onaylı Üye
bendede aynı durum sadece uı indirdim
Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 82588
dostum takımdan birisi acmıssa ve sen o kişiyle 2 den fazla mac yaptıysan bu cokk normal bir şeyDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 82588
Şuan loader ud diye biliyorum yeni güncellemede MH'nin loaderi vanguarda yakalanmıyor.lolde, sc hilesi v.s açık kaldıysa ban yemiş olabilirsin, çünkü bunu rainbow six siege'de yaşamıştım.
yani herhangi birşeyden olabilir, kernel bir hile kullandı ise ban atar.Şuan loader ud diye biliyorum yeni güncellemede MH'nin loaderi vanguarda yakalanmıyor.
Kankam Bilgisayarında hile Bulundurmaman Lazım 3.parti yazılımı algılıyor vanguard açmasan bile ban yersinBeyler önceden ne başka bi hile kullandım ne de ban yedim. Ben bu pc'yi 4-5 ay önce aldım zaten. Chill Chill takılıyorum aylardır. İlk defa hile girişimim bu benim. Onda da açamadan ban yedim. Hala diyosunuz ki daha önceden açtığın hilelerden dolayıdır falan filan. Yok öyle bişey hocam.