Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Hocam spoofer satın almanız lazım öyle banınızı açtırabilirsiniz ücretsiz maalesef çok zor bulursunuz
geçmiş olsun dostumDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
Ekli dosyayı görüntüle 82588
Başka bir oyunda hile actiysan onu algilamis olabilirDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
'n;allah a.ilir kk banada oldu formata d]zel'oDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
hocam anladığım kadarı ile virüs yemişsin ve arka planda kulanılıyor ayağına gitmiş hesap geçmiş olsunDün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?
1-Kullanamadan derken , indirdin mi peki hileyi ?Aga zaten yeniyim bu sitede 1 haftadır vardırım yokturum yani. Ve valo hilesi 1 haftadır falan güncel değil. Kullanmam imkansız yani herkes gibi. Önceden de banım falan yok. İlk defa hile deneyimim olucaktı yani. Ama kullanamadan ban yedim. İnsanın sinirleri bozuluyor. Bak 1 kere olsun kullanıp yesem gam yemicem de hiç bi sebebi yok inceleyip ban atmalarının. Kendimden o kadar eminim yani.