Valorant hile açmadığım halde hesap ve HWID banı aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben hiç öyle bir sorun yaşamadım dostum ama spoofer düzeltiyor diye biliyorum geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgisayarındaki başka bir 3. parti uygulamadan kaynaklı atmış olabilir çünkü vanguard diğer yazılımları da görebiliyor

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Durup dururken ban yemen imkansiz dostum cidden valorantin ban yemeye karşı tavrı 0 o yüzden ya 3 ay bekliceksin yada hwidi atlıcaksın oda temiz bir format bios up/down dan geçiyor

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bro hatalı ban olabilir iyice ticket at yor adamları eğer açmazlarsa son çözüm spoofer

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?

Ekli dosyayı görüntüle 82588
hesabı başka birinden mi aldın yada hesaba başka birisi mi girdi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim hesapta 2 ay ben yemişti sırf bind mapinda hamam tarafina Sage duvarı attım diye duvar arkasına teleportlandim benim hatam bile değildi oyun kendi hatası yüzünden ban attı saçma bir algoritmasi var

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam ban yediğini varsayıyorum 3.ay geçtimi emin misin veyada yemediğini varsıyorum herhangi bir 3.parti yazılım var mı ***** olsun vs.. tespit edilip yemiş olabilirsin dikkat et

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
genel olarak vanguard hep açık kalmıştır ve sende başka bi oyundan açtığın bi hack yüzüne yemişsindir çünkü bendede aynısı oldu format atıp lol sc indirdim valoya normal (hacksiz) girdim genede 3 el sonra ban attılar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lolde script falan actıysan vanguard tetikleniyor valoya da hwid banı atıyor ben de bi kac tane hile yazılımından valodan hwid yemistim gecmis olsun usta

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bılgısyarında baska bı hıle vardır o yuzden valodan da yedın

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
muhtemelen vanguard bi uygulamayı hile olarak algıladı o yüzden ban yedin açtırman biraz zor geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
alakasız bir programı hile olarak algılamış olabilir spoofer kullanmayı dene bilgisayarı formatlayıp

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kullandığın başka herhangi bir uygulamayı 3.parti olarak kabul etmiş olabilir spoofer kullanmayı dene ama kesin çözüm değil diye biliyorum

Üye
3 HİZMET YILI
bende de böyle olmuştu lol de açtığım scripti algılamıştı valoranttan ban yemiştim vanguard başka seviye bir anticheat

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dün akşam daha hile açmadan 1 kere olsun deneyemeden hesabım sınırsız bir şekilde uzaklaştırma aldı ve üç ay da cihaz banı yedim. Yani kendi PC'm ile Valorant oynayamayacağım. Onun dışında küfür argo kullanmadım ve AFK kalmadım. Oyunlarda beni raporladıklarını düşünmüyorum. Yazıyorum Riot'a ama yanlışlık olmadıklarını söylüyorlar, başka da bir şey dedikleri yok. Yaptıkları işten pek emin gibiler, ben bu Riot ekibini anlamıyorum. Açmadım işte kardeşim hile falan. Açsam bir suçum olsa eyvallah diyeceğim de suçsuz yere ban yemek de koyuyor insana. Ne yapabilirim, bir fikriniz var mı? Belirtir misiniz? Nasıl açtırabilirim hesap ve cihaz banı mı?

başka oyun için hile kulandıysan yazilimini vanguard algilamis

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
riot vanguard algılıyor başka oyunda açsan bile ban atıyo diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam pc de başka oyun hilesi olabilir + kaldırmak icin spoff yapabilirsin yada 3 ay beklicen

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
3. part farklı bir uygulama kuruludur belki pc de

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI

belki arkadaşın hile açmıştır yada dosyalarında sıkıntılı bir program vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...