Üye
Main hesapla girme det olursa ban yersin
Spoofdan sonra valorantı C'ye kur hangi diske kurduğun önemli değil, yeni vektörler eklediler HWID banı yakalamak için o yüzden ban yiyorsun yapacak bir şey yok.değiştirdim kanka herşey takır takır yapılıydı hiç sıkıntı yaşamadım 15 gün boyunca dediğim gibi , spoof attım format attım bios değiştirdim c de ban yemiştim garanti olsun diye c ye bile kurmadım valoyu d ye kurdum
yes as he says if you are shooting people throw walls you will get banned and get spooferThere are those who have never been banned, it depends on the gameplay since the cheat came out.
çok sert kullanma, güvenli olacağına eminimdec düştüğü zaman direk banlanırsın şuan undec ise kullanabiliyon
Hile tamamen senin oynayışına bağlı, eğer legit oynarsan ve report yemezsen banlanmazsın.Hile tamamen güvenli mi ?
kankam 1-ful legit oynarsan ban yemezsinMerhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/
Hwid yersen 3 ay giremezsin spoof atmadan diye biliyorumhileden ban yesem o bilgisayardan birdaha giremezmiyim yanı
2 aydır kullanıyorum ban yemiyorumfarklı hesaplar ile oynarsan ve adamları duvardan takip etmessen yemessin
1- full legit oynarsan ban yemen çok zor yeterki yeni hesap açmaMerhabalar hile hakkında bir kaç sorum olacak.1- En fazla kaç gün oynarsam ban yerim ful legit oynayacağım.
2- Main hesapta açmak mantıklı mı ?
3-Ban yersek açmak mümkün mü format olmadan.
4-1 2 gün oynamak için sizce mantıklı mı hile açmak / en fazla kaç gün ban yemediniz ?/