Valorant hile hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Valorantta hile açmayı düşünüyorum fakat bilgisayardan kendi main hesabıma da giriyorum yan hesaptan hile açıp ban yerse mainimde banlanır mı, banlanmaması için ne yapmalıyım?

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Şöyle bir risk var olur da hile kullandığınız hesap tarafından hwıd ban yerseniz ve şuan ki bilgisayarınızdan düz dahi ana hesabınıza girerseniz ban yersiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yan hesaptan açıp oynamanı öneririm sadece hile açtığın hesap ve bilgisayarın banlanıyor belli bir süreden sonra bilgisayardaki donanım banın kalkıyor ama hile açtığın hesaptaki ban kalıcı olarak kalıyor dostum malesef

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hwid yersen mainde ban yer dikkatlice oyna 5 ayrı hesap gibi. Ban yeme riskin en az olur ozaman

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hangi hileyi kullanacaksın ben bulamadım da

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hangi hileyi kullanacaksın ben bulamadım da
sitedeki hileyi kullanmayı düşünüyorum zaten 350 yorum olmuşum bir kaç haftaya biter
Post automatically merged:

Hwid yersen mainde ban yer dikkatlice oyna 5 ayrı hesap gibi. Ban yeme riskin en az olur ozaman
hocam mainimin ban yemesini istemiyorum bilgisayarı formatlıyıp bidaha hiiç girmesem mainime sıkıntı çıkarmı

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sitedeki hileyi kullanmayı düşünüyorum zaten 350 yorum olmuşum bir kaç haftaya biter
Post automatically merged:

hocam mainimin ban yemesini istemiyorum bilgisayarı formatlıyıp bidaha hiiç girmesem mainime sıkıntı çıkarmı
hocam önce bir format at sonra asla main hesabınla giriş yapma ban yersen bile main yemez

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hwid ban yersin ama belirli bir süre sonra kalkar fakat hesaptaki ban asla kalmaz yeni hesap açıp yeni hesaplarla girmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hwid ban yersen bir daha o cihazdan giremezsin. hwid değiştiriciler var onları kullanmayı deneyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hwıd ban yersen o bilgisayardan girdigin her hesap banlanır diye biliyorum

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bütün oyunda rapor sistem mevcuttur. Her hileler de legit oynamayan tabi ki ban riskidir. Lütfen unutmayın.
NOT: EAC, BattEye ve Vanguard gibi kısa sürede hile paylaşılınca hızlı detectlenebilen bir anti cheat sistemi nedeniyle bazı hileleri rank kısaltıldığı duyurdu. Sınırlı üye olan hile detectleneceği sanmıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Valorantta hile açmayı düşünüyorum fakat bilgisayardan kendi main hesabıma da giriyorum yan hesaptan hile açıp ban yerse mainimde banlanır mı, banlanmaması için ne yapmalıyım?
kankacım hwid ban atıyorlar, başka hesaptan girdiğinde o hesapta banlanıyor bir şekilde. dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle bi hesapta ban yersen diğerinde de yersin

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
herhangi bi hesaptan ban yediğin zaman diğer hesaplarınızda banlanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
main hesabında ban yiyebilir dikkatli olman gerek

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yan hesaptan kullan bence

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
HWID ban yiyince tüm Valorant hesaplarına erişimin kısıtlanıyor ama onlar için spoffer toolları var ne kadar doğru bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Normal ban yersen bir şey olmaz ama HWİD ban yersen o bilgisayardan oyuna gireceğin tüm hesaplar banlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...