sitedeki hileyi kullanmayı düşünüyorum zaten 350 yorum olmuşum bir kaç haftaya biterhangi hileyi kullanacaksın ben bulamadım da
hocam mainimin ban yemesini istemiyorum bilgisayarı formatlıyıp bidaha hiiç girmesem mainime sıkıntı çıkarmıHwid yersen mainde ban yer dikkatlice oyna 5 ayrı hesap gibi. Ban yeme riskin en az olur ozaman
hocam önce bir format at sonra asla main hesabınla giriş yapma ban yersen bile main yemezsitedeki hileyi kullanmayı düşünüyorum zaten 350 yorum olmuşum bir kaç haftaya biter
Post automatically merged:
hocam mainimin ban yemesini istemiyorum bilgisayarı formatlıyıp bidaha hiiç girmesem mainime sıkıntı çıkarmı
kankacım hwid ban atıyorlar, başka hesaptan girdiğinde o hesapta banlanıyor bir şekilde. dikkat etValorantta hile açmayı düşünüyorum fakat bilgisayardan kendi main hesabıma da giriyorum yan hesaptan hile açıp ban yerse mainimde banlanır mı, banlanmaması için ne yapmalıyım?
Normal ban yersen bir şey olmaz ama HWİD ban yersen o bilgisayardan oyuna gireceğin tüm hesaplar banlanır.Valorantta hile açmayı düşünüyorum fakat bilgisayardan kendi main hesabıma da giriyorum yan hesaptan hile açıp ban yerse mainimde banlanır mı, banlanmaması için ne yapmalıyım?
hocam yan hesap kullanıcam zaten ama aynı bilgisayar üzerinden ana hesabıma girdiğim için ban yiyince bu hesapta banlanır diye düşünüyorumYan hesaptan kullan bence