Seçkin Üye
Ben detected hile kullandım ve hwid ban yedim, ilk kez ban yememe rağmen direk hwid attılar.
nasıl değiştirdim ?anakartını yasaklıyorlar şahsen ben değiştirdim ve devam edebiliyorum oynamaya
yeni anakart aldım direk bilgisayara ban atmıyorlar yani ben anakartı değiştirip oynamaya devam ettimnasıl değiştirdim ?
yenı hesab acıpda gırdın deılmıyeni anakart aldım direk bilgisayara ban atmıyorlar yani ben anakartı değiştirip oynamaya devam ettim
Yeni hesap da az vur 10 oyun filan sonra valve seni takmıyoryani hesap ban yeme riski daha yüksek en fazla hesabın gider ama bazenleri ekran kartı banı yersin
aynen yeni hesap tabii öbürü kalıcı gidiyoryenı hesab acıpda gırdın deılmı
valve deıl vanguart onu düzeltelimYeni hesap da az vur 10 oyun filan sonra valve seni takmıyor
Herkes ban yediğinde direk ekran kartı banı yiyor hesap değilBazıları şanslı ise hesab banı yiyorlar bazılarıda hwid banı hwid banı açmak kolay olmuyor.
hwid yiyor hesabda yiyor ama ekran karta atmıyorlar anakarta ve hdd numarasına atıyorlarHerkes ban yediğinde direk ekran kartı banı yiyor hesap değil
abi kadın doru söylüyor haönceklikle şunu söyleyeyim ekran kartı banı falan yok size sadece anakart banı atıyorlar ip ban vb de yok sadece ve sadece anakart banı atıyorlar çözümü ise spoofer veya yeni anakart en iyi çözüm yeni anakart olacaktır
ana karta atıyorlar sadece banıabi kadın doru söylüyor ha