Üye
Beyler bugün valorant 5 v 5 maçtayken ban yedim fakat hiçbir şekilde hile kullanmadım ama bilgisayarda buranın battlefield 1 için olan hilesini kullanıyordum bugünde kullandım hatta ama programı flash belleğe attım ve bilgisayardan hepsini kaldırmıştım fakat bugün birden oyundayken hesabım kalıcı olarak banlandı sebebi burdaki hile uygulamasını indirmek kesinlikle valorant oynuyorsanız burdaki hile programını indirmeyin hesabınız kalıcı olarak banlanır çünkü burdaki indirdiğiniz program ile valorant hilesini açmasanız farklı bir oyunun kini açsanız bile anında tespit ediyor bilgisayara bir kere yüklemiş olmanız yetiyor uygulamayı oan açmanıza gerek yok ben o an açıkolmamasına rağmen ve bilgisayarımda yüklü olmamasına rağmen üstelik hiçbir şekilde valorant hilesini kullanmamama rağmen hesabım banlandı vanguard acımıyor bilgişsayarda hile programı bulduğu an hesabını gümletiyor Ticket oluşturdum dün karşıma private hile geldi adam hesapları immo kasıp satıyormuş dc reklamını vs yaptı 13 - 0 kazandı adam halen daha banlanmadı ben kullanmadığım halde banlandım bakalım ticket nasıl geri dönüş yapıcaklar pek bir sonç olcağını sanmıyorum perma banlar asla açılmıyor ama bi konuşalım en azından