Valorant Hile Kullanmadan Perma Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Beyler bugün valorant 5 v 5 maçtayken ban yedim fakat hiçbir şekilde hile kullanmadım ama bilgisayarda buranın battlefield 1 için olan hilesini kullanıyordum bugünde kullandım hatta ama programı flash belleğe attım ve bilgisayardan hepsini kaldırmıştım fakat bugün birden oyundayken hesabım kalıcı olarak banlandı sebebi burdaki hile uygulamasını indirmek kesinlikle valorant oynuyorsanız burdaki hile programını indirmeyin hesabınız kalıcı olarak banlanır çünkü burdaki indirdiğiniz program ile valorant hilesini açmasanız farklı bir oyunun kini açsanız bile anında tespit ediyor bilgisayara bir kere yüklemiş olmanız yetiyor uygulamayı oan açmanıza gerek yok ben o an açıkolmamasına rağmen ve bilgisayarımda yüklü olmamasına rağmen üstelik hiçbir şekilde valorant hilesini kullanmamama rağmen hesabım banlandı vanguard acımıyor bilgişsayarda hile programı bulduğu an hesabını gümletiyor Ticket oluşturdum dün karşıma private hile geldi adam hesapları immo kasıp satıyormuş dc reklamını vs yaptı 13 - 0 kazandı adam halen daha banlanmadı ben kullanmadığım halde banlandım bakalım ticket nasıl geri dönüş yapıcaklar pek bir sonç olcağını sanmıyorum perma banlar asla açılmıyor ama bi konuşalım en azından
spoofer kullanabilirsin veya riota ticket atabilirsin

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kanka eskiden kullandıysan kalıntıdan yemiş olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
valloranttan bende ban yedim hile fln kullanmadım direk riota ticket attım ben 5 6 ayda hesabımı açtılar ama hesap 0 hesap gibiydi yeni açılmış bir hesap gibiydi

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Vanguard sistemi çok detaylı sistemdir senin akıl bile edemediğin bir şeyden ban yemiş bile olabilirsin tavsiyem güzel bir format ile oynaman

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ben başka oyunlar içinde hile kullanıyorum vanguardı devre dışı bıraktım kafa rahat

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bari hile kullansaydım da olsaydı dedirten bir durumdur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Beyler bugün valorant 5 v 5 maçtayken ban yedim fakat hiçbir şekilde hile kullanmadım ama bilgisayarda buranın battlefield 1 için olan hilesini kullanıyordum bugünde kullandım hatta ama programı flash belleğe attım ve bilgisayardan hepsini kaldırmıştım fakat bugün birden oyundayken hesabım kalıcı olarak banlandı sebebi burdaki hile uygulamasını indirmek kesinlikle valorant oynuyorsanız burdaki hile programını indirmeyin hesabınız kalıcı olarak banlanır çünkü burdaki indirdiğiniz program ile valorant hilesini açmasanız farklı bir oyunun kini açsanız bile anında tespit ediyor bilgisayara bir kere yüklemiş olmanız yetiyor uygulamayı oan açmanıza gerek yok ben o an açıkolmamasına rağmen ve bilgisayarımda yüklü olmamasına rağmen üstelik hiçbir şekilde valorant hilesini kullanmamama rağmen hesabım banlandı vanguard acımıyor bilgişsayarda hile programı bulduğu an hesabını gümletiyor Ticket oluşturdum dün karşıma private hile geldi adam hesapları immo kasıp satıyormuş dc reklamını vs yaptı 13 - 0 kazandı adam halen daha banlanmadı ben kullanmadığım halde banlandım bakalım ticket nasıl geri dönüş yapıcaklar pek bir sonç olcağını sanmıyorum perma banlar asla açılmıyor ama bi konuşalım en azından
ben riot desteğe yazdım aynı şekilde bende ban yedim ama gerekli cevabı vermiyolar geçmiş olsun sadece

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben de oyun betadan cıktıktan 1 ay sonra ban yedim bilgisayarda sadece cheat engine vardı onu da gta 5 online da para hilesi yaptıgım icin kullanmıstım ama silmeyince ban yedirtti

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
hile yaptiysan ve pc de hile kalintisi kalmistir o yüzden kalici yedin ama ben yeni bilgisiyar almama rağmen 2 gün sonra ban yedim kalici hic hile falan yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...