Valorant için hile yapmak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocalarım selamlar, iyi forumlar diliyorum.

Biliyoruz ki oyun hilesi inşaa etmek çok da kolay bir şey değil. Bütün satırların özenle ve özgün bir şekilde yazılması gerektiğini, diğer build'lere benzememesi gerektiğini ve detected olmaması için farklı yöntemler kullanılması gerektiğini de biliyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için de gerçekten araştırmak, öğrenmek, pratik yapmak ve uygulamak gerekiyor. Bunun tabii ki bir zaman karşılığı var ve bu uzun bir süre demek, fakat bildiğim kadarıyla öğretmeyi, yardım etmeyi seven forumcu arkadaşlarımız da var aramızda. Merak ettiğim ve sormak istediğim şeye gelirsek, bir hile inşaa etmeyi ya da hazır bir hileyi güncellemeyi, injector oluşturmayı öğretebilecek arkadaşlarımız var mı?

(Valorant üzerinde çalışmak istiyorum.)

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aynı şeyi ben de istiyorum. Öğrenmek için bir hevesim var. Ben daha küçük oyunlarla başlamak istiyorum. Büyük oyunlarda çok gözüm yok ama eğer işte ilerleyebilirsem neden olmasın. Sadece öğretecek biri olsa öğrenmek isterim kendisinden.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aynı şeyi ben de istiyorum. Öğrenmek için bir hevesim var. Ben daha küçük oyunlarla başlamak istiyorum. Büyük oyunlarda çok gözüm yok ama eğer işte ilerleyebilirsem neden olmasın. Sadece öğretecek biri olsa öğrenmek isterim kendisinden.
Benim daha çok hedeflediğim arkan öğrenmesi, çünkü yaşıtın birinden öğrendiğinde çok daha kolay anlıyorsun.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
önce csde hile yapmayı öğren bence csde yapmak daha kolay olduğu için daha kolay öğrenirsin öğrendikten sonrası zaten valoranta da geçirirsin bildiklerini

ϟ 塔哈
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
önce csde hile yapmayı öğren bence csde yapmak daha kolay olduğu için daha kolay öğrenirsin öğrendikten sonrası zaten valoranta da geçirirsin bildiklerini
internete millet cs hilesi nasil yapilir anlatiyor onlarin videosunu izle ama inglizce umarim ingilizcen iyidir yoksa bu ise hic girisme kaynaklarin cogu hatta tamami ingiligzce

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bunun için offset pointer assambly c++ driver windows h gibi konuları bilmen lazım knk denedim çok fazla yapılacak şey ver hırsın yoksa deneme bile.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
grupta bir arkadaş bu konu ile alakalı bir post paylaşmıştı o postu bi inceleyebilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
grupta bir arkadaş bu konu ile alakalı bir post paylaşmıştı o postu bi inceleyebilirsiniz
konunun linkini atar mısınız
Post automatically merged:

internete millet cs hilesi nasil yapilir anlatiyor onlarin videosunu izle ama inglizce umarim ingilizcen iyidir yoksa bu ise hic girisme kaynaklarin cogu hatta tamami ingiligzce
İngilizcem C1 seviyesinde fakat, her şey hakkında tonlarca bilgi var hangisini nasıl kullanmalıyım anlayamıyorum bile

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
knk csgo ile başla valorant a sonradan geç valorant hile konusunda çok geliştirmiş kendini

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Yazılım dili bilmen ve asla pes etmemen gerek bazen demeyeceksin olmayacak Satırlarca yazdığın kod bosuna gidecek azim önemli

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
vanguard üst düzey anticheat eğer internal hile yapıcaksan anticheati daha basit oyunlarda geliştir kendini

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eğer orta seviye İngilizce biliyorsan en azından okuduğunu anlayabiliyorsan internette tonla kaynak var dostum. Kimsenin oturup sıfırdan anlatmaya vakti olduğunu sanmam, çünkü o derece bilenler genelde kendileri iş üzerinde oluyorlar başkalarına öğretmek işlere ara vermek demektir.
Ayrıca hile kavramı kodlama tarafında o kadar fazla altbaşlığa ayrılıyor ki direkt Valorant üzerinde çalışman mümkün değil çok daha basit seviyelerde Anti-cheatlerle uğraşman gerekiyor ki Vanguard'ın yapısını anla ve onun üzerinde veri okuyup verileri değiştirebil...

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben internetten c ve c++kursları satın aldım sınav haftası bitince başlıyacam ordan gitmeyi düşünüyorum

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güzel fikirler bunlar hocam Allah sizi işinizde başarılı kılsın

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valorant üzerinde Çalışmanı tavsiye etmem hele birde başlangıçtasın Birde Senin için çok zor olur

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
çok zor ama zor diye yapamıyacaksın anlamına gelmez, sadece biraz düşün derim öyle yarıda bırakıcaksan başlama bence driver vb daha birçok şey var

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer orta seviye İngilizce biliyorsan en azından okuduğunu anlayabiliyorsan internette tonla kaynak var dostum. Kimsenin oturup sıfırdan anlatmaya vakti olduğunu sanmam, çünkü o derece bilenler genelde kendileri iş üzerinde oluyorlar başkalarına öğretmek işlere ara vermek demektir.
Ayrıca hile kavramı kodlama tarafında o kadar fazla altbaşlığa ayrılıyor ki direkt Valorant üzerinde çalışman mümkün değil çok daha basit seviyelerde Anti-cheatlerle uğraşman gerekiyor ki Vanguard'ın yapısını anla ve onun üzerinde veri okuyup verileri değiştirebil...
Teşekkürler hocam, aslında internetten çok fazla kaynak okudum fakat hiçbiri ortaya bişeyler çıkartmaya yetmiyor. Git C++ öğren diyor elemanın biri, diyorum tamam biliyorum C++ ama ne yapıcam neyi neye bağlamalıyım vs bunları anlatan kaynak yok ortada. Şey gibi sanırım ''süt al gel, ama yol yok market yok.'' nasıl alacaksın değil mi? Bu sektör de öyle sana yol gösteren birileri olmadıkça zaman kaybı çok fazla oluyor.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam, aslında internetten çok fazla kaynak okudum fakat hiçbiri ortaya bişeyler çıkartmaya yetmiyor. Git C++ öğren diyor elemanın biri, diyorum tamam biliyorum C++ ama ne yapıcam neyi neye bağlamalıyım vs bunları anlatan kaynak yok ortada. Şey gibi sanırım ''süt al gel, ama yol yok market yok.'' nasıl alacaksın değil mi? Bu sektör de öyle sana yol gösteren birileri olmadıkça zaman kaybı çok fazla oluyor.
Burada başka forumların reklamını yapamayacağımdan ismini söyleyemeyeceğim ama direkt bu işlerin öğretildiği, derslerinin verildiği forumlar mevcut dostum. Hatta youtube kanalları falan da var. Biraz araştırırsan kolaylıkla bulabilirsin.
İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...