Valorant hile nasıl kodlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende hile kodlamaya başlamak istiyorum. Yazılım biliyorum, Java Python azıcık JS falan fakat nereden başlayacağımı hangi kütüphaneleri veya hangi dili kullanmam gerektiğini bilmiyorum, yazılım biliyorum fakat hileyi nasıl kodlayacağımı bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
işe algoritmadan başla yazılımın temellerini öğren daha sonra hile kodlama vb...işleri yapmaya yönelebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kurs programlarından başlayabilirsin diye düşünüyorum

wyk

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar bende hile kodlamaya başlamak istiyorum. Yazılım biliyorum, Java Python azıcık JS falan fakat nereden başlayacağımı hangi kütüphaneleri veya hangi dili kullanmam gerektiğini bilmiyorum, yazılım biliyorum fakat hileyi nasıl kodlayacağımı bilmiyorum.
bende aynı durumdayım neredeyse tüm yazılım dillerini biliyorum valorant gibi oyunlara hile kodlamak istiyorum ancak konuyla alakalı bir bilgim yok 500 veya daha düşük bir paraya yapıcak varsa burdayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
yazılım biliyorum gülüm ben asistanlarda yaptım daha önceden ardunio işlemleride robot kol da yani ben yazılım biliyorum
Post automatically merged:

udemyde falan mı var ve hile kodlama kursu var mıdır ki
Hile kodlama kursu değilde programlamayı v.b öğreten kurslar var.

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu işde yeniysen direk valo ile başlama hilesi kolay oyunlar dene sonra valo geç

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
python biliyorsan direk git githubdan örnekleri araştır bul mesela coloraimbot valorant için felan direk çıkıyor zaten karşına.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum sıfırdan başlamak için çok ağır bir konu seçmişsin. Kaynak az, bilgi az, ve karşında yenmen gereken çok büyük bir anticheat var. Sıfırdan Valorant hilesi yapmak mümkün değil. Sana tavisyem önce cheat engine ile c# uygulamalar yazarak memory(ram) hacking trainerlar yapman. Daha sonra seviyeyi biraz daha arttırıp hali hazırda çok fazla kaynak ve template olan csgo external-internal chams ve aimbotlarına geçmen. Bir yerden sonra mantığını anlayınca gerisi geliyor zaten.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Knk internetten giriş seviyesi bir şeyler öğren giriş seviyesini bitirdikten sonra hangi oyun için istiyorsan onun için insanlarla tanışıp öğrenmeli veya kurslara gitmen gerekir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga kurs şart öyle internette araştıram bedava falan bulurum deme kursla 1 ayda öğreneceğini kurssuz 2 3 aya kadar gider kısaca kurslarla başla algoritma ve dilleri öğren temelleri sağlam at bence

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İlk olarak büyük bir proje değilde küçük şeyler yapmanı öneririm örn pythonda nesne tanıma ile triggerbot yapabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öğrenmek istiyorsan örnek kodlara bakmanı öneririm. Özellikle github'ta bulabilirsin diye düşünüyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka zor gibi ya

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka direk valorantla baslamani onermem ilk basit oyunlara yap hile kavra sonra valorant gecersin yani valorant o kadarda kolay bir oyun degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...