Onaylı Üye
bende aynı durumdayım neredeyse tüm yazılım dillerini biliyorum valorant gibi oyunlara hile kodlamak istiyorum ancak konuyla alakalı bir bilgim yok 500 veya daha düşük bir paraya yapıcak varsa burdayımArkadaşlar bende hile kodlamaya başlamak istiyorum. Yazılım biliyorum, Java Python azıcık JS falan fakat nereden başlayacağımı hangi kütüphaneleri veya hangi dili kullanmam gerektiğini bilmiyorum, yazılım biliyorum fakat hileyi nasıl kodlayacağımı bilmiyorum.
yazılım biliyorum gülüm ben asistanlarda yaptım daha önceden ardunio işlemleride robot kol da yani ben yazılım biliyorumişe algoritmadan başla yazılımın temellerini öğren daha sonra hile kodlama vb...işleri yapmaya yönelebilirsin
udemyde falan mı var ve hile kodlama kursu var mıdır kikurslar var ama parayla
Hile kodlama kursu değilde programlamayı v.b öğreten kurslar var.yazılım biliyorum gülüm ben asistanlarda yaptım daha önceden ardunio işlemleride robot kol da yani ben yazılım biliyorum
Post automatically merged:
udemyde falan mı var ve hile kodlama kursu var mıdır ki
sen algoritmayı nasıl öğrendin bir yolu var mıişe algoritmadan başla yazılımın temellerini öğren daha sonra hile kodlama vb...işleri yapmaya yönelebilirsin
kanka zor gibi yaArkadaşlar bende hile kodlamaya başlamak istiyorum. Yazılım biliyorum, Java Python azıcık JS falan fakat nereden başlayacağımı hangi kütüphaneleri veya hangi dili kullanmam gerektiğini bilmiyorum, yazılım biliyorum fakat hileyi nasıl kodlayacağımı bilmiyorum.
kanka direk valorantla baslamani onermem ilk basit oyunlara yap hile kavra sonra valorant gecersin yani valorant o kadarda kolay bir oyun degilArkadaşlar bende hile kodlamaya başlamak istiyorum. Yazılım biliyorum, Java Python azıcık JS falan fakat nereden başlayacağımı hangi kütüphaneleri veya hangi dili kullanmam gerektiğini bilmiyorum, yazılım biliyorum fakat hileyi nasıl kodlayacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?