Valorant Hile ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
h3is3nb3rq
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Valorant , kernel modda çalışan bir anticheat'e sahip olduğu için şuan da piyasada (memory) boyutunda çalışan bir hilesi yok denecek kadar az 1 veya 2 kişi satıyor bildiğim kadarıyla fakat onlarda private yani aylık 300-400$ ve kimlik onaylı olarak veriyorlar belirli bir slotları var atıyorum 20 kişi sadece onlar kullanabiliyor.

Hile yapılabilir ama dediğim gibi bypass olmadığı için çok çabuk banlanırsınız geçenlerde birisi steam ile bypass yapmayı başardı ama yöntemi public ettiği için valorant dev'leri anında fixlediler ring 0 dediğimiz kernel modda çalışan hile yazılımlarıyla uğraşmak bir developer için gerçekten çok zor driver'lar falan...

Bunun yerine son zamanlar da daha aktif olarak gördüğünüz gibi color aimbot,pixel aimbot ve türevleri çıktı ama vanguard bunlarıda yakalamayı başardı unknowcheat gibi sistemleri 7/24 takip edip anında fixleyen bir ekipten bahsediyoruz yani sizin gördüklerinizi , sizden önce gören bir güvenlik yazılımı yetkili ordusu var valorantın.

Benim burda şu altta ki 2 satır yazıyı yazmam bile şuan belki onların gözüne takılacak ama bana güvenin şuanda valorantta kullanabileceğiniz

tek aimbot ve türevi için yeni geliştirilen ekran kartı ile optimize çalışan object detection hilelerine göz atabilirsiniz (bypass gerektirmeyen ve sadece nvidia cuda destekli ekran kartlarıyla çalışan hilelerdir bunlar) bende şuan aktif olarak onu kullanıyorum fakat fixleneceğine adım gibi eminim....

belki 5 ay belki 10 ay sonra (((Belkiii bir bypass metodu gelirse bir kaç yapımcı uygun fiyata hile çıkartabilir ama asla BEDAVA olmayacak bunu bilin.)))

Yürüyen cinsellik
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
deneme yanarsın 3 ay bekledim sende beklersin kardeşim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ayrıca hiçbir yerde bulamıyorum, hile karşıtı öncü çok iyi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence daha bu yıl cıkmaz aga yani zor cıksa bile 2021 de belki cekar riot vanguardı efso yapmışalr

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu guardı kaç yıldır steam nasıl yapamadı cidden şaşkınım

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ne zamandır adam akıllı bir savunma sistemi görüyoruz, onu da valorant'tan görüyoruz, acayip.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yapınca direkt ban yeniliyor diye biliyorum, maç iptal oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yiğitlik için hile valorant

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
volarant hile konusunda katı kuralları var bence kullanma zaten silahların recoili çok kötü değil alışırsın recoiline

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya vanguard zor bir yazılım hacklemek zor olabilir ama herşey hacklenir bence başarabilirler ben şahsen inanıyorum belki bu konu hakkında çalışıyorlardır

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
bu forumda yok hocam parayla satan çok kişi var :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bence çıkmaz çıkarsa bile aylar sonra çıkar vanguard saolsun

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hile çıksa da riot el atar muhtemelen LOL'de script sitesi kapattırmışlardı bir ara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...