valorant hileden ban yiyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar avg virüs programi herkesin bildigi onu açıp oyna girdiginizde ban yemiyorsunuz benim 5 hesabım ban yedi sonra bunu yaptım ban atmadı oyun virüs trojenleri devre dışı bırakıyor once bi tarama yapın sonra açıp oyna geçin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bununla pek bir âlakası olacağını sanmıyorum fakat, denemekten zarar gelmez valorant oynayan arkadaşlar deneyebilir. Bildiğim kadarıyla HWID Ban atılıyor çoğu kişiye. Hwid yediğinizden emin misiniz? Eğer böyle birşey mümkünse hardware id değiştirmeden oyuna giriş yapılamaz

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bununla pek bir âlakası olacağını sanmıyorum fakat, denemekten zarar gelmez valorant oynayan arkadaşlar deneyebilir. Bildiğim kadarıyla HWID Ban atılıyor çoğu kişiye. Hwid yediğinizden emin misiniz? Eğer böyle birşey mümkünse hardware id değiştirmeden oyuna giriş yapılamaz
Kanka niye ise hiç ben hwid ban yemedim benim hesaplarım banlandı yeni hesap açtım girdim oyna hiçbirşey olmuyor sadecene sagdan soldan duydugundur o belkide ban yiyen vardir oyle bilemiyorum ama beni bot banladi otomatik pubg mobil sistemi gibi pcde virüs trojen varsa banlıyor otomatik ama avg ile hileyi açarsan ban yemiyorsun tabi hileye izin verirse senin hilen

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilgi bilgidir denemekte fayda var olabilir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hwid ban atılıyor çogü kisiye yabancı kaynaklardan da bakıyorum youtube falan arastırıyorum
Hwid sadece geçici süreyle kaldırma imkani var kalıcı olarak kalkmıyor
Programlar falan deniyorum
Anti virüsler ise yaramıyor
♦❤❤❤♦

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Biraz bekleyin gencler aciklamada yavas yavas hwidlerin kaldirilacagi yazildi twitter den bakabilirsiniz

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
öyle bir sey olacağını zannetmiyorum dostum
♦❤❤❤♦
philip koskinas twiiterında ingilizce olarak anlatmış kardeşim girip istersen okuya bilirsin şuanda 3 te 1 i hwid leri kaldırmışlar ve zamanlada kaldırıcaklarmış ama biraz zaman alacak mış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...