Öyle bişey yok kanka mermi hep crossun üstüne giderAslında benim için şekli değilde sağlam düzgün bi crosshair lazım adama sıkıyorum crosshair adama bakıyo mermi sağa sola gidiyo hani düzgün güzel bişey lazım
nokta crosshair öneriririm eğer iyi bir aim in var ise daha avantajlıHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()
Monitörünün çözünürlüğü kaç? Ona göre sana crosshair öneririm.Hocam denedim olmuyo
san güzel bir önerim var mermi izlerini kapat e sprcu solemişti bi videoda ve crosshairini kendin poligonda kendi ayarını bulman lazım internetteki o hileli crosshaira diye yayımlanan şeyler boş işler hepsi güzel vuruyor ve bunun cross hair yüzünden olduğunu söylüyorlarHerkese selam, Valorant'a yeni başladım sayılır. Bazı chatlarda hileli crosshair vb gibi şeyler duydum. Benim oyun ayarlarım ve böyle güzel bir crosshaire ihtiyacım var da hileli crosshair tabii ki![]()