Dostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
En fazla bir hesapta 3 ila 6 oyun at, sonraki gün hesaba asla girme kendine 3 tane yan hesap oluştur. Her birinde günde 3 ila 6 maç oyna ve ardından diğer hesaba geç. 3-6 maç deme sebebim tam olarak hangi küsuratta maç atman gerektiğini bilmiyorum. Bu nedenle 3 maç oynayarak kendini sağlama al. Aynı zamanda Yıl başına özel valorant hilesi gelecek diye sohbette duydum iyi forumlar (Bu yazdığım mesaj Memory hackerste yayınlanmıs olan chams hilesi içindir. Farklı bir sc kullanıyorsanız cevabını bilmiyorum. eğer paralı ud sc alacaksanız Satın aldıgınız yere sorun)Dostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
bence belli etmeden oynarsan yemezsin safe oynaDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?