çok legit oynasan bile yersin benceDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
çok legit oynasan bile yersin benceDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
ban riskin her türlü olur sonuçta vanguard en iyi hile koruması (bana göre)Dostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
Riske girme yavaş yavaş ne olur olmazDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
aga biraz rank atladıktan sonra bence mvp olarak çıkDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
yeah sameI think you will get banned if you use it
You can try this on a guest account or an account you don't use
valorant genelikle ban atıyor diye biiyorumDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
%90 yersinDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
Valorantda hile açmak çok zor şuan mh ekibinin yaptığı bir hile var iyi diyorlar ama kullanmadan pek bir açıklama yapamamDostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?
Mvp olmaya zorlarsan legitligi kacirabilirsin. Sana tavsiyem 1 hesapta gün icinde sadece 3 mac at. Ve aldigin kil sayisi cok abarti olmasin.Dostlar Valorant'ta hile açıp altına çıkmak istiyorum, şu anki elom silver. Sizce ban yer miyim? 3 4 maça MVP olarak alsam çıkarım, legit oynasam ban yeme riskim var mı?