Çözüldü valorant hilesine giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ya arkadaş memory valorant esp hile yapmışsınız kurucular için ne anladım şimdi ben o işten dünden beri onaylı üye olmaya çalışıyorum abi bi girdim kurucu+ diyo

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim hile fix olduğu için kurucu+'ya özel şuan yakında hile fix yemezse zaten kullanıcılara açılır

Çözüm
Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Onaylı üye olsan da kullanamıyosun hileyi ama . Hile konusundan gereken üye gereksinimine bakmanı tavsiye ederim.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile fix değil loader da flag durumu oladuğundan yeni bir sistem ile getirmeyi planlıyorlar . Kısacası sağlam bir test ve güncelleme içinde . Bu sebeple gelmesi biraz sürebilir . Ayrıca onaylı üye olman işe yaramaz süper üyeler için açıktı ve bu güncellemeden sonrada üyelik sınıfında arttırmaya gidebilceklerini söylediler. Tahminim ultra üyeye çekilebilir .

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hilenin şuanda deneme aşamaları olduğun için kurucu + şeklinde gözükmesi normal yeni gelecek sistemle üyelik sistemi bir tık yükseltilecek gibi

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
knk hileyi zaten açıyolar zamanı gelince demekki ya detect oldu ya yeniliyolar ya bişey yapıyolar ama zaten açılsa bile onaylı üye olarak kullanılmıyo seçkin üye olarak kullanılıyodu sanırsam

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kankam adamlar yazmış fix yediği için hani insanlar ban yemesin diye öyle gözüküyor yani biraz sabr edersen memory hackers büyük bir topluluk yakında yeni hile çıkaracaklarına adım gibi eminim

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kankam şuan loader detected o yüzden güncelleniyor sırf sen ban yeme diye biraz sabrederseniz düzelecek zaten :peepoNice:

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hile fix değil loader da flag durumu oladuğundan yeni bir sistem ile getirmeyi planlıyorlar . Kısacası sağlam bir test ve güncelleme içinde . Bu sebeple gelmesi biraz sürebilir . Ayrıca onaylı üye olman işe yaramaz süper üyeler için açıktı ve bu güncellemeden sonrada üyelik sınıfında arttırmaya gidebilceklerini söylediler. Tahminim ultra üyeye çekilebilir .
eğer öyle diyorsan hiç yapmasınlar daha iyi o seviyede ne kadar üye var ki ?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer öyle diyorsan hiç yapmasınlar daha iyi o seviyede ne kadar üye var ki ?
Adamlar eğer yasaklanırsan 3 ay hwid ban yiyeceğin bir oyunda Undetected bi hile çıkartıyor . Sonra diyorsun ki hiç yapmasınlar daha iyi ? Ücretli hilelerde bile tespit edilmeyenler 25-50 gibi kullanıcı sayısıyla sınırlı slotlar yapıyorlar . Önüne gelen kullansın diye 4 senedir 5 senedir sitede bulunan ve mesaj kasmış vakit geçirmişler neden riske atılsın ?

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
aga bazı insanlar hileyi yayıyo iyice ve hile fix yiyo aga yapmayın bunu işte amacınız ne kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kanka fix yedi arkadaşın dediği gibi yeni hileler gelirse bildirimleri aç gelmesse haberdar etmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...