kral legit oynamak için ne tür şeylere dikkat etmem lazımElinden gelebildiğince legit oynamak, sana daha uzun süre hileli oyun deneyimi yaşatır.
sağlam spoffer falan var mı önerebileceğin?hile dt sadece eğlencene bak ban yiyeceksin
Legit yani, belli etmeden, göze batmadan oyna demek istiyorum adamı gidip duvar arkasından izleyip öldürürsen o iş yaş.kral legit oynamak için ne tür şeylere dikkat etmem lazım
free spoofer yok piyasada nerdeyse hepsi paralı dediği gibi legit oynuyacaksın 1haftada immoya cıkmaya calışmasağlam spoffer falan var mı önerebileceğin?
hwid ban mı yedinben çok dikkatli oynadım ama hertürlü ban yedim. ana hesabımda kaynadı arada hemde nereyede 5k lık hesaptı
onaylı üye değilsin nasıl kullanmış olabilirsin acaba ?ben çok dikkatli oynadım ama hertürlü ban yedim. ana hesabımda kaynadı arada hemde nereyede 5k lık hesaptı
usta hile dt mi, bu ayın 5 inde 2 gün önce yani hwid banım kalktı. direk hwid ban mı yerim yoksa hesap mı ban yer bi fikrin var mı veya bilginonaylı üye değilsin nasıl kullanmış olabilirsin acaba ?
hocam ban yersen direkt hwid yersin. hilenin durumunu bilmiyorumusta hile dt mi, bu ayın 5 inde 2 gün önce yani hwid banım kalktı. direk hwid ban mı yerim yoksa hesap mı ban yer bi fikrin var mı veya bilgin
sagolasinhocam ban yersen direkt hwid yersin. hilenin durumunu bilmiyorum
legit nasıl oynayabilirim tercih sun banaben legit oynuyorum halen ban yok ve baya elmasa kadar gittim
Hile oldugunu belli etmeyeceksin . Duvar arkasi adamlara aim koymayacaksin.işte kanka ne yapmam lazım onu söyle
legit nasıl oynayabilirim tercih sun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?