hocam kaç maç atıyorsun günde ?Sıfır açılmış tek hesapta level olarak 25-30 levela kadar geldim, rank olarak immo oldum, hala da kullanmaya devam ediyorum. Ban kaçınılmaz ama iş bizde bitiyor çok report yemiyorum. Hala da aktif olarak oynuyorum daha ban yemedim.
Ben 17 Leveldeyim ban yemedim ama günde 4-5 maçtan fazla atmıyorum Günde kaç maç atıyorsun sen ?Sıfır açılmış tek hesapta level olarak 25-30 levela kadar geldim, rank olarak immo oldum, hala da kullanmaya devam ediyorum. Ban kaçınılmaz ama iş bizde bitiyor çok report yemiyorum. Hala da aktif olarak oynuyorum daha ban yemedim.
Reis hileyi nasıl kullanabiliyorsun Allah için söyle bana da sırrınıBen 17 Leveldeyim ban yemedim ama günde 4-5 maçtan fazla atmıyorum Günde kaç maç atıyorsun sen ?
Eyvallah hocam cevabımı aldım konu kapanabilirSıfır açılmış tek hesapta level olarak 25-30 levela kadar geldim, rank olarak immo oldum, hala da kullanmaya devam ediyorum. Ban kaçınılmaz ama iş bizde bitiyor çok report yemiyorum. Hala da aktif olarak oynuyorum daha ban yemedim.
Tek hesap devam ediyorum bende o zaman hocamTek hesap oynadım hileyi de yayınlandığı ilk dakikadan beri kullanıyordum legit oynadım ama son zamanlarda çok fazla belli ettim (duvar izledim, çıkanlara one tap attım vs.) sonunda da ban yedim ama nihayetinde 3 ay kadar götürdüBelli etmezsen, report yemezsen ban yiyeceğini sanmıyorum, şu an öyle görünüyor ki sadece reportlar ile ban yiyorsun.
Yine de birden fazla hesap ile dönüşümlü oynarsan çok daha iyi olabilir senin için, tek hesap da dediğim gibi report yemediğin sürece sıkıntı çıkmıyor.Reis hileyi nasıl kullanabiliyorsun Allah için söyle bana da sırrını
Post automatically merged:
Eyvallah hocam cevabımı aldım konu kapanabilir
Post automatically merged:
Tek hesap devam ediyorum bende o zaman hocam
kankam bunları ben de bılıyorum ama ıste aksını deneyıp de ban yıyen oldu mu onu soruyorumReportlanmamaya dikkat et 5 maç at en fazla farklı hesaplar kullan
alakası yok bu aradafazla dikkat çekmemek için 4 5 hesapla kullanmak daha iyi
Ben bunu okumuştum biliyor musun başka bir konudaArkadaşlar valorantta hileyi konuda bahsettiği gibi 3 ayrı hesapla mı kullanıyorsunuz veya günde en fazla 6 maç mı atıyorsunuz? Bunlara uymayıp ban yiyen oldu mu?