Valorant hilesiyle günde kaç maç atıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta hileyi konuda bahsettiği gibi 3 ayrı hesapla mı kullanıyorsunuz veya günde en fazla 6 maç mı atıyorsunuz? Bunlara uymayıp ban yiyen oldu mu?

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Sıfır açılmış tek hesapta level olarak 25-30 levela kadar geldim, rank olarak immo oldum, hala da kullanmaya devam ediyorum. Ban kaçınılmaz ama iş bizde bitiyor çok report yemiyorum. Hala da aktif olarak oynuyorum daha ban yemedim.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Tek hesap oynadım hileyi de yayınlandığı ilk dakikadan beri kullanıyordum legit oynadım ama son zamanlarda çok fazla belli ettim (duvar izledim, çıkanlara one tap attım vs.) sonunda da ban yedim ama nihayetinde 3 ay kadar götürdü :D Belli etmezsen, report yemezsen ban yiyeceğini sanmıyorum, şu an öyle görünüyor ki sadece reportlar ile ban yiyorsun.

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Sıfır açılmış tek hesapta level olarak 25-30 levela kadar geldim, rank olarak immo oldum, hala da kullanmaya devam ediyorum. Ban kaçınılmaz ama iş bizde bitiyor çok report yemiyorum. Hala da aktif olarak oynuyorum daha ban yemedim.
hocam kaç maç atıyorsun günde ?

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bu sana kalmış legit oyna yani belli etme ama yapımcılar dediğinide dinlemek lazım hesap değiştirerek oynamak daha mantıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
fazla dikkat çekmemek için 4 5 hesapla kullanmak daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben 17 Leveldeyim ban yemedim ama günde 4-5 maçtan fazla atmıyorum Günde kaç maç atıyorsun sen ?

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Ben 17 Leveldeyim ban yemedim ama günde 4-5 maçtan fazla atmıyorum Günde kaç maç atıyorsun sen ?
Reis hileyi nasıl kullanabiliyorsun Allah için söyle bana da sırrını :D
Post automatically merged:

Eyvallah hocam cevabımı aldım konu kapanabilir

Tek hesap oynadım hileyi de yayınlandığı ilk dakikadan beri kullanıyordum legit oynadım ama son zamanlarda çok fazla belli ettim (duvar izledim, çıkanlara one tap attım vs.) sonunda da ban yedim ama nihayetinde 3 ay kadar götürdü :D Belli etmezsen, report yemezsen ban yiyeceğini sanmıyorum, şu an öyle görünüyor ki sadece reportlar ile ban yiyorsun.
Tek hesap devam ediyorum bende o zaman hocam

Odin Borson
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reportlanmamaya dikkat et 5 maç at en fazla farklı hesaplar kullan

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Reis hileyi nasıl kullanabiliyorsun Allah için söyle bana da sırrını :D

Eyvallah hocam cevabımı aldım konu kapanabilir

Tek hesap devam ediyorum bende o zaman hocam
Yine de birden fazla hesap ile dönüşümlü oynarsan çok daha iyi olabilir senin için, tek hesap da dediğim gibi report yemediğin sürece sıkıntı çıkmıyor.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
KD oranına dikkat ettiğin sürece, ne kadar sert oynarsan oyna kolay kolay ban yemezsin. İstersen tek hesap kas, istersen çoklu. İş abartı kd ve çoklu MVP olmakta bitiyor. Hile raporlamasından gereksiz olanları ayırt etmek için böyle bir şeye başvurmuş olmalılar.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar valorantta hileyi konuda bahsettiği gibi 3 ayrı hesapla mı kullanıyorsunuz veya günde en fazla 6 maç mı atıyorsunuz? Bunlara uymayıp ban yiyen oldu mu?
Ben bunu okumuştum biliyor musun başka bir konuda :D Ama o zaman idrak edememiştim

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunda legit oynamak gerekiyor, aksi taktirde yasaklanma söz konusu. Report yemeden ve yasaklanmadan oynamaya devam.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
20 den fazla hesap var elimde paso değiştirip değiştirip oyniycam hwid yemedigim ya da hile fixlenmedigi sürece artık dünya yanda umrumda olmaz :D

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tek hesap legit oynuyorum. 25 seviye immortal 2. Ayrıyetten 2 günde bir yeni hesap açıp full rage oynuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...