Valorant hwid ban durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
valorantda ban yersen ıp ban yiyorsun bir daha o internetten ve pc den valorant oynayamıyorsun maalesef oyüzden hile açmanı tavsiye etmem yada vanguardı bir şekilde kapat

hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kötü oynamam, oyunda mallara biraz sövüyordum. Sonunda ban yedim hile açmadığım halde. Yan hesaptan girdim o da ban yedi sonra
sen kötü oynaman diye oynayana küfür edersen yersin banı, iyi olmuş, kendi ayrı oyununu kurup senin gibi ''iyi'' oynayanları alsaydın takıma.

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
sen kötü oynaman diye oynayana küfür edersen yersin banı, iyi olmuş, kendi ayrı oyununu kurup senin gibi ''iyi'' oynayanları alsaydın takıma.
Küfür etmemin sebebi benim "iyi" oynamam onun kötü oynaması değil. Takım oyununun adabı vardır kafasına göre trolleyen adamlara hiç bir zaman saygı duymam her oyun için geçerli. Biz orada 4 kişi oynarken diğer kişinin trollemesi küfür etmesini normal karşılamam, ha sen karşılarsan o senin bileceğin bir şey. Ben saygılı adamlara daima saygılı bir şekilde konuşurum hak edenede hak ettiği şekilde, oynadığı oyuna göre konuşmam.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hwid spoofer işini çözer. satın alarak problemden kurtulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hwid çok sıkıntı birşey dostum ya sanal makina böyle sıkıntı çıkarmaz adı üstünde
sanal makinaya giriyorsun ıp mac adresi derdi yok
denenebilir dediğin durum

hwid zaten direk hdd ekran kartı ıplerini ban atıyor hwid spooferlar var fakat bu durumu geçiçi yapıpabiliyor
tamamen kaldırmak çokk zor
Farklı ekran kartı takıp denenmiştir ban atıyor hala büyük ihtimal anakarta atıyorlar

Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Af maf yok twitterda takip ediyorum adamlari
Bende takip ediyorum şuan gövde gösterisi var af gelicek rahat olun diyosam var bi bildigim merak etme mat philip ve nikolas hepsini takip ediyorum philip lede twitterdan konusma sansım oldu zamanla açılıcak dedi

Üye
6 HİZMET YILI
Sanırsam yavaş yavaş açılıyor. Zira bugün 2 3 saattir aktif oynuyorum. Ne olur ne olmaz diye bilgisayarı 3 kere resetledim ve hala uzaklasmadım. Önceki günlerde pc yi resetledikten sonra direk uzaklaştırılıyordum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hwid ban yersen abi anakart değişmen lazım başka çözümü yok valorant çok güvenlikli bi oyun

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
knk o senin ıdni kaydediyo diye biliyorum ya parça değişimi yada gg :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hwid ban yersen donanım değiştirmen gerektiğini görmüştüm bi makalede. Bu da biraz para israfı gibi bişey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...