Ultra Üye
Ban yiyen hesabı açtıramazsın doıstum, dua et pc banı yememişsin.Bu bandan kastınız Hata Kodu 061 mi? Ben 1 çara giremiyorum sadece diğer tüm çarlara girebiliyorum. Tek ban yiyen çarı açtırmak mümkün mü?
Ban yiyen hesabı açtıramazsın doıstum, dua et pc banı yememişsin.Bu bandan kastınız Hata Kodu 061 mi? Ben 1 çara giremiyorum sadece diğer tüm çarlara girebiliyorum. Tek ban yiyen çarı açtırmak mümkün mü?
Dostum ben hile içerikli program kullanmadım ama. Zaten donanım ban attıkları için de öyle bir şey yapmam. Ayriyetten yayında oynuyorum bir tekBan yiyen hesabı açtıramazsın doıstum, dua et pc banı yememişsin.
Hayır sadece hileden atılmıyor bende aynı şekilde hile kullanmadan ban yedim kod 61. Benim bilgisayar banım da var açtığım hesap 2 saate ban yiyor.Dostum ben hile içerikli program kullanmadım ama. Zaten donanım ban attıkları için de öyle bir şey yapmam. Ayriyetten yayında oynuyorum bir tekBu 61 kodu sadece hileden mi atıyor?
Ekran kartı değiştirdim, sorun anakart muhtemelen ama farklı farklı atıyor da olabilir.bende aynı sıkıntı oldu ekran kartından oldu diye biliyorum
Nasıl değiştiriyoruz abi söyler misin veya nereden ulaşabilirim ya.. sırf bu yüzden yeni bilgisayar alacağım sanırsamaga bilgisayarın donanımlarının seri numarasını değiştirince sıkıntısız çalışıyor .d ama eski numarasını kayıt et garantideyse garantisi gg olmasın
ayn hangi programla siteyse hangi site knk ?Kankam bu kadar uğraşmana gerek yoktu program ile de yapılabiliyor online bir şekilde
Bunu söylüyorsun devamını getirmiyorsun nasıl bir yalancısın kankam ?Kankam bu kadar uğraşmana gerek yoktu program ile de yapılabiliyor online bir şekilde