hocam yeni anakarttan sonra bırak hileyi hile sitelerinde bile dolaşmadım herhalde ekran kartı aynı olduğu için ondan şüpheli sayıyorRiot ban konusundaki ticketlara neredeyse bakmıyor diyebilirim, Vanguard açıkken hile olarak sayılabilecek bir şeyi valorant kapalıyken bile sadece açsan yine de ban yersin. Çok katı bir korumaları var bunu bilip çok dikkatli kullanmalıydın.
huhbende de aynı olay olmuştu düsüt olursan banını açıyorlar genelde ama neden ban yedigini merak ediyorsan vanguard herhangibi bir yazılımı hile olarak algılıyor olabilir bunun nedenini ögrenmek için de ticket atmalısınbeyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?