Valorant HWID ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Riot ban konusundaki ticketlara neredeyse bakmıyor diyebilirim, Vanguard açıkken hile olarak sayılabilecek bir şeyi valorant kapalıyken bile sadece açsan yine de ban yersin. Çok katı bir korumaları var bunu bilip çok dikkatli kullanmalıydın.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Riot ban konusundaki ticketlara neredeyse bakmıyor diyebilirim, Vanguard açıkken hile olarak sayılabilecek bir şeyi valorant kapalıyken bile sadece açsan yine de ban yersin. Çok katı bir korumaları var bunu bilip çok dikkatli kullanmalıydın.
hocam yeni anakarttan sonra bırak hileyi hile sitelerinde bile dolaşmadım herhalde ekran kartı aynı olduğu için ondan şüpheli sayıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
riot hile konusunda lol de biraz gevşek olsada valorantda hiç acıması yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ticket atman gerekiyor şanslıysan kaldırırsın

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
riota ticket atmaktansa pcde eğer anakartı değiştirdikten sonra format atmadıysan vanguard bir şeyi algılayıp ban atıyor olabilir riota yazarsan 2 şansın var ya ret ya kabul ama banını kaldıracaklarını sanmıyorum çünkü hileye acımıyorlar 1 kere kullandım şimdi anakartımı değiştirdim dersen bilmiyorum ben açıcaklarını düşünmüyorum

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Dediğin olay delaylı bandır.Bu banı ticket açarak kaldırabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
beyler selamun aleyküm geçen sene öylesine 1 2 hesapta denemelik hile kullanmıştım ve hwid banı yemiştim hiçbir şekilde oyuna giremiyordum neyse spooferlamıştım falan 1 sene sonra anakartımı değiştirdim ama ekran kartım aynı kaldı oyuna falan sorunsuz girebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ama girdiğim hesaplar sonradan ban yemeye başladı bir şekilde 1 ay sonra 2 ay sonra 3 ay sonra bunun bir çözümü var mı
bende de aynı olay olmuştu düsüt olursan banını açıyorlar genelde ama neden ban yedigini merak ediyorsan vanguard herhangibi bir yazılımı hile olarak algılıyor olabilir bunun nedenini ögrenmek için de ticket atmalısın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende 1 yıl ban yedim malesef ticket aç belki açarlar banını

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk ticket açman lazım dürüst ol hile felan açtığını sölyle yoksa banı açmaya bilirler

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
There's no specific way for it, and don't bother yourself opening a ticket, repeating don't try to do this. They won't help you if you that is if you did.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
tek çözüm ticket kanka ama ona da çok umutlu olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...