Valorant hwıd ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kalktı derken 3 aylık olarak değiştiriliyor diye biliyorum spam fighterlardan bir hocam bu konu hakkında detaylı bir rehber yapmıştı ona bakarsanıza cevapınızı bulursunuz

Rolex
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi
Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Pekala Nasıl Bir Ticket açayım yazarmısınız ne zaman banımın kalkcağını öğremek istiyorum nasıl bir ticket atayım yazıp atarmısınız lütfen
Post automatically merged:

Nasıl bir ticket atayım hani riota atacağım cümleyi atarmısınız

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bu durumla bende karşılaştım ben ban yedim ticeket attım yeni bir hesapla girebilrsin diye geri döndüler tekrar ban yedigimde sapmalar olabiliyor birkaç gün daha girme gibisinden geri dönüş sağladılar

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Banı kaldırmazlarda ceza süresini azaltırlar genelde valoda affı yok

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hayır bana 3 ay dediler ben ne zaman cihaz banı yediğimi öğremek istiyorum banım 3 aydı şimdide cihaz banın kalkmış diyorlar @everyone

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bana dediler ki Görünüşe göre cihaz banın kalmış dediler girdim hala van 152 hatası var yalancı riot riot bile yalan söylüuor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum riot yetkililerinde üşt düzey bi erişim yok yalan söylemiyorlar.
genelde copy paste yapıyorlar. buyüzdende tekrar ticket açın

Üye
3 HİZMET YILI
Aga aynı sorunu 3 ay önce yaşadım hala çözülmedi

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
en az 3 -4 ay bekle knk anca açlır banada aynısı oldu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1 hafta kadar uzama durumu oluyor hwid banın ban kalktıktan 1 hafta süre içerisinde girebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yeni bir hesap açıp girmeyi denemende fayda var çünkü ban yiyen hesabın genelde kalıcı banlanır donanım banı olarakta 3 ay yersin bildiğim kadarıyla o yüzden ban yediğin hesapla girmeye çalışıyorsan giremezsin farklı hesapla girmeyi denedin mi?

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
3 ay bekledikten sonra tekrar bilet at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...