Üye
Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi
Cihaz Banı sona erdikten sonra farklı bir hesapla aynı cihazdan oyunlarına devam edebilirsin, fakat ceza alan hesabın ile oyunlara tekrar devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek istiyorum. Eğer ceza alan hesabın ile oyuna girmeye çalışırsan, 61 Hata Kodu ile karşılaşacaksındır. Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli. Cihaz Banı bittikten sonra yeni bir hesap oluşturup, her türlü uygunsuz program ve davranıştan uzak durarak hiçbir sorun yaşamadan oyunlarına devam edebilirsin.Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi
Tekrar ticket atıp durumu açıklayabilirsin. Onun haricinde bu konuyu incelemende fayda var.Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi
Cihaz banı kaldırmazlar ama formatla hallediyor diyr biliyom ama bazen banı kaldırmıyorlar çok gıcık bi durumhayır bana 3 ay dediler ben ne zaman cihaz banı yediğimi öğremek istiyorum banım 3 aydı şimdide cihaz banın kalkmış diyorlar @everyone
dostum riot yetkililerinde üşt düzey bi erişim yok yalan söylemiyorlar.Arkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi
evet ban 3 aydiArkadaşlar Ben Riot Gamesa Ticket Attım bana dedilerki Görünüşe göre cihaz banın kalkmış yeni hesap açarak girebilirisn dediler girdim hala van 152 hatası veriyor riot bana yani yalanmı söyledi