Valorant HWID ban hatası VAL 5 mi yoksa VAL 152 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yeni hesapla girdiğiniz zaman, direkt loading ekranında mı ban atıyor yoksa maça girebiliyor musunuz? Bir de HWID yedikten sonra yeni hesapla girince o hesaba VAL 5 mi atıyor, VAL 152 mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
152 yi geçemediysen yüklenme ekranından sonra 152 yazısını görürsün tekrar, eğer geçebildiysen 152 yi hwid, disk serial, format, bios up/down yapıp girdiysen 1 hafta içerisinde VAL5 yeme şansın yüksek. Spoofer satın almadan kaçışın yok anlayacağın

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
152 yi geçemediysen yüklenme ekranından sonra 152 yazısını görürsün tekrar, eğer geçebildiysen 152 yi hwid, disk serial, format, bios up/down yapıp girdiysen 1 hafta içerisinde VAL5 yeme şansın yüksek. Spoofer satın almadan kaçışın yok anlayacağın
spoofer aldım ancak şöyle bir sorun yaşadım; secure boot ve tpm kapalıyken vpn ile zar zor da olsa oyuna girebildim ve uzun süre de oynadım hiçbir sorun olmadı, ancak bugün hiç giremediğimi farkettim, vpn mi çalışmadı ne oldu bilmiyorum tutmadı yani sürekli tpm hatası aldım bende gidip secure boot ve tpm i açtım. şimdi oyuna giriyorum ama girdiğim her hesap val 5 yiyor. fikrin nedir ? bağlantı kurabilirsen bir bana da yardım et lütfen ben anlayamadım.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
spoofer aldım ancak şöyle bir sorun yaşadım; secure boot ve tpm kapalıyken vpn ile zar zor da olsa oyuna girebildim ve uzun süre de oynadım hiçbir sorun olmadı, ancak bugün hiç giremediğimi farkettim, vpn mi çalışmadı ne oldu bilmiyorum tutmadı yani sürekli tpm hatası aldım bende gidip secure boot ve tpm i açtım. şimdi oyuna giriyorum ama girdiğim her hesap val 5 yiyor. fikrin nedir ? bağlantı kurabilirsen bir bana da yardım et lütfen ben anlayamadım.
Hangi spooferi aldın öncelikle onu söyleyebilirsen. Benim oynadığım zamanlarda yani ban yediğim zamanlarda Valorant henüz Secure Boot ve TPM olayını getirmemişti. O yüzden temiz bir format, bios up/down, kaliteli bir spoofer ile sorunu çözebiliyordun. Peki Secure Boot ve TPM kapalıyken VAL5 alıyor muydun yine?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şimdi biraz uzun olacak ama detaylıca anlatmak istiyorum, sonunda anlayacak birisini buldum gibi çünkü. başlıyorum :D
ben banımı güzelce yedim, sonrasında burada satış yapan ve araştırmalarım sonunda en güvenilir bulduğum kişiden alım yaptım. güzelce formatladık, bios updown yaptık. verdiği adımları uyguladım en son anydesk ile bağlanıp yapacaklarını yaptı ve bitti. oyuna girmek için yapmam gereken tek şey oyun açılırken vpn i açmaktı ve lobide kapatmaktı. bu şekilde giriş yapılıyordu ilk zamanlar ve o zamanlar secure boot ile tpm kapalıydı hiçbir sorun yaşamıyordum ve val 5 de almıyordum. ancak bugün 3 saat(ciddi diyorum 3 saat mecazen veya abartma değil) uğraştım ama vpn ile giriş yapamadım. ne yaptıysam çare etmedi bir türlü tpm ve secure boot sorununu aşamadım. sonrasında burada konu açtım ve birisi bana secure boot u açarsam yapılan hwid spoof işleminin zarar görmeyeceğini söyledi. ve bende açtım. oyuna rahatça giriyorum ancak ilk el derecesiz elim bitince ya da biterken val 5 diyor banlıyor. durum bu yani.
şimdi bu durumda anlamak istediğim bir şey var, hani bu hwid spoof yapıldı ya ben o yapıldıktan sonra hiç val 152 almadım. yani bu demek oluyorki hiç hwid ban yemedim bir daha, ancak secureyi açınca val 5 yemeye başladım. yani secure açılınca spoof işlemi çöp oldu da tekrar hwid banımı algılayıp banlamaya mı başladı ? yani benim hwid serialim şuan eski haline mi döndü ben secure açınca ? yoksa benim yeni yapılan spoofum duruyor mudur ? yani olay ne sence ? bağlantı kuramıyorum. spoof işlemi başarılıysa neden val 5 yiyorum şuan ? başarısızsa neden vpn ile girerken girebiliyordum gayet rahatça ? yardım lütfen..

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka eğer ki hesabı yeni açtıysan antreman modunu falan sorunsuz geçiyor ilk 1 ya da 2. maçta direk ban yiyosun açtığın hesapta kalıcı banlanıyor val152 diye biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim herkese.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
152HWID güzel bilinen bir spooferla çözersin sorunu hangisinden yedin Private'ten mi?

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben val 5 olarak yedim hatta ben de konular açmıştım forumlarda. hwidmiş o da

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ilk 1 ya da 2. maçta direk ban yiyosun açtığın hesapta kalıcı banlanıyor val152 diye biliyom

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanka eğer ki hesabı yeni açtıysan antreman modunu falan sorunsuz geçiyor ilk 1 ya da 2. maçta direk ban yiyosun açtığın hesapta kalıcı banlanıyor val152 diye biliyorum. bendede buşekilde ban yiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanırım spoofer olayın securedan dolayı eski haline dönmüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...