spoofer aldım ancak şöyle bir sorun yaşadım; secure boot ve tpm kapalıyken vpn ile zar zor da olsa oyuna girebildim ve uzun süre de oynadım hiçbir sorun olmadı, ancak bugün hiç giremediğimi farkettim, vpn mi çalışmadı ne oldu bilmiyorum tutmadı yani sürekli tpm hatası aldım bende gidip secure boot ve tpm i açtım. şimdi oyuna giriyorum ama girdiğim her hesap val 5 yiyor. fikrin nedir ? bağlantı kurabilirsen bir bana da yardım et lütfen ben anlayamadım.152 yi geçemediysen yüklenme ekranından sonra 152 yazısını görürsün tekrar, eğer geçebildiysen 152 yi hwid, disk serial, format, bios up/down yapıp girdiysen 1 hafta içerisinde VAL5 yeme şansın yüksek. Spoofer satın almadan kaçışın yok anlayacağın
Hangi spooferi aldın öncelikle onu söyleyebilirsen. Benim oynadığım zamanlarda yani ban yediğim zamanlarda Valorant henüz Secure Boot ve TPM olayını getirmemişti. O yüzden temiz bir format, bios up/down, kaliteli bir spoofer ile sorunu çözebiliyordun. Peki Secure Boot ve TPM kapalıyken VAL5 alıyor muydun yine?spoofer aldım ancak şöyle bir sorun yaşadım; secure boot ve tpm kapalıyken vpn ile zar zor da olsa oyuna girebildim ve uzun süre de oynadım hiçbir sorun olmadı, ancak bugün hiç giremediğimi farkettim, vpn mi çalışmadı ne oldu bilmiyorum tutmadı yani sürekli tpm hatası aldım bende gidip secure boot ve tpm i açtım. şimdi oyuna giriyorum ama girdiğim her hesap val 5 yiyor. fikrin nedir ? bağlantı kurabilirsen bir bana da yardım et lütfen ben anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?