Valorant Hwid Ban kaldırma %100 Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Yemişti Geçerli Olursa Allah Razı Olsun, nasıl kaldırırım bilen var mı

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum ban kaldırabilirsin fakat o tekrardan banlanıyor yani döngü hiç sapmıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Her turlu viruste ban atiyormu
hayır her türlü vürüse tabiki ban atmıyor ama sen hileyi yüklerken mutlaka çalışmayan hileleri indirmişsindir yada çalışan hile bile olsa sen onu kurduğunda adamlar senin pcne cmd yoluyla bile vanguardın hile gibi göreceği dosyaları vürüs gibi pcne enjekte etmiştir
Post automatically merged:

Link varmı kardesim
bu arada o konuyla ilgili link istiyenler buyrun işte paolettinin attığı tweet

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ellerine sağlık harika bir konu ban yiyen arkadaşlarıma öneriyorum

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarımda c ve d adında iki hdd var oyun c ye kurulu eğer tamamen kaldırıp d ye kurarsam sorun çözülürmü ? ( cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim :) )

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Denedim Çok işe Yarıyor Teşekkürler 1 haftadır sorunsuz farklı hdd ile oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadşlar hwid yiyen herkes muzdarip biri oradan bir şey uyduruyor biri yok işlemci ye atıyor lar banı falan inanmayın şöyle şeylere bilgisayarcıyım ve 3 bilgisayarda denedim 3 banlı hesabı da
arkadaşlar herkese harddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu harddiski banlattım. sonra ise 40 gb lık bir harddisk alıp yererl disk D diye de bunu sisteme taktım ve valorantı 40 gb lık yerel disk d ye kurdum ve 4 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum. t lol falan da oynayanalr varsa 40 gb lık harddiske kuracaksınız lolü ve valorantı ikiside de riot games serviceye bağlı olduğundan tespit edilemiyor.
kafa karıştırdıysam eğer şöyle yeni bir harddiske geçin yeni almak istemiyorsanız paranız yoksa benim gibi 40 gb lık falan alın keyfinize bakın
ben 40 gb lık harddiski 30 tl ye aldım sizlerde yaptığımı yapıp banı kaldırabilirsiniz bu yüzden kendinizi boş boşuna hwid arayarak format atarak yormayın gereği yok.
bu konuya karşı çıkılamaz bunu kabul etmem 3 bilgisayarda okadar detaylı araştırmalar ve çözümler denedim ki hepsi boşa çıktı ve bu 40 gb lık harddisk kurtardı beni :)
hwid spoofer e 70 80 tl gibi bir para vereceğinize buyrun alın size çözüm iyi forumlar :)
tama ola bilirli bi fikirn ola bilir ama bernce olmaz

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
oluyor rahat olabilirsin :)
Hacım şimdi lol ile valorantı aynı yere koymamız şartmı peki hwid banı lol ile aynı yerde oldugu için Lolmü Yedirtmiyor orasını pek anlamadım anlatabilirmisin rica etsem
Post automatically merged:

1tb lık harici var bende aynı şekil deneyeyim bakalım dostum
❤ ❤ ❤
kardo denedikten sonra banada haber edebilirmisin bended 1 tb var sana zahmet

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bunu kullanınca bir daha kullanmamıza gerek kalıcak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...