Mustafa Kemal Atatürk
Onaylı Üye
bende 1 kere açtım hala banlanıyorum vallaben bir kere hile açtım ikinci hesabımda ban yemedim öyle sanırım
bende 1 kere açtım hala banlanıyorum vallaben bir kere hile açtım ikinci hesabımda ban yemedim öyle sanırım
reis o bi kere dediği öyle değil sen o hileyi bi kere aktif ettiysen kullandıktan sonra silmediysen yine ban atar çünkü sen çıksan bile vanguard hep pcnde çalışırbende 1 kere açtım hala banlanıyorum valla
yok kanka sildim tüm kalıntılarınıreis o bi kere dediği öyle değil sen o hileyi bi kere aktif ettiysen kullandıktan sonra silmediysen yine ban atar çünkü sen çıksan bile vanguard hep pcnde çalışır
hocam bende öyle sanıyordum ama vanguard benim bile pcde olduğunu bilmediğim görmediğim bi dosyayı bulup banladıyok kanka sildim tüm kalıntılarını
Her turlu viruste ban atiyormuhocam bende öyle sanıyordum ama vanguard benim bile pcde olduğunu bilmediğim görmediğim bi dosyayı bulup banladı
hayır her türlü vürüse tabiki ban atmıyor ama sen hileyi yüklerken mutlaka çalışmayan hileleri indirmişsindir yada çalışan hile bile olsa sen onu kurduğunda adamlar senin pcne cmd yoluyla bile vanguardın hile gibi göreceği dosyaları vürüs gibi pcne enjekte etmiştirHer turlu viruste ban atiyormu
bu arada o konuyla ilgili link istiyenler buyrun işte paolettinin attığı tweetLink varmı kardesim
tama ola bilirli bi fikirn ola bilir ama bernce olmazArkadşlar hwid yiyen herkes muzdarip biri oradan bir şey uyduruyor biri yok işlemci ye atıyor lar banı falan inanmayın şöyle şeylere bilgisayarcıyım ve 3 bilgisayarda denedim 3 banlı hesabı da
arkadaşlar herkese harddiske atıyorlar hwid spoofer denediğmizde 12 saat içinde tekrar banlanıyoruz size kesin çözümü söylüyorum
ben bir bilgisayar var onda 320 gb hardisk var ve ben bu harddiski banlattım. sonra ise 40 gb lık bir harddisk alıp yererl disk D diye de bunu sisteme taktım ve valorantı 40 gb lık yerel disk d ye kurdum ve 4 gündür sorunsuz şekilde oynuyorum. t lol falan da oynayanalr varsa 40 gb lık harddiske kuracaksınız lolü ve valorantı ikiside de riot games serviceye bağlı olduğundan tespit edilemiyor.
kafa karıştırdıysam eğer şöyle yeni bir harddiske geçin yeni almak istemiyorsanız paranız yoksa benim gibi 40 gb lık falan alın keyfinize bakın
ben 40 gb lık harddiski 30 tl ye aldım sizlerde yaptığımı yapıp banı kaldırabilirsiniz bu yüzden kendinizi boş boşuna hwid arayarak format atarak yormayın gereği yok.
bu konuya karşı çıkılamaz bunu kabul etmem 3 bilgisayarda okadar detaylı araştırmalar ve çözümler denedim ki hepsi boşa çıktı ve bu 40 gb lık harddisk kurtardı beni
hwid spoofer e 70 80 tl gibi bir para vereceğinize buyrun alın size çözüm iyi forumlar![]()
Hacım şimdi lol ile valorantı aynı yere koymamız şartmı peki hwid banı lol ile aynı yerde oldugu için Lolmü Yedirtmiyor orasını pek anlamadım anlatabilirmisin rica etsemoluyor rahat olabilirsin![]()
kardo denedikten sonra banada haber edebilirmisin bended 1 tb var sana zahmet1tb lık harici var bende aynı şekil deneyeyim bakalım dostum
❤ ❤ ❤
kardo denedikten sonra banada haber edebilirmisin bended 1 tb var sana zahmet
re organizer ile silerseniz daha iyi olurdostum ben de daha denemedim varolantı sildim indirdikten sonra deniyeceğim bende