Valorant HWID Ban Kaldırma / Bypass Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum oraya kadar herkes kaldırabiliyor 1 maç gir bakalım 1 maç giriyorum hileci oyundan uzaklaştırıldı diye ban atıyor :D
aynen kardeşim halen banlıyım ama giriyorum nasıl oluyo acaba :p

1620815262385.png
qw.PNG

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
gençler size kötü bir haberim var https://memoryhackers.org/konular/bypass-a-valorant-ban-download-release.204156/ orijinal konu bu ve genelde (konuda yazana göre) 2 3 saat sonra ban atıyor tekrardan
Dostum ben konunun bana ait olduğunu söylemedim, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü ben de aynı yöntemi kullanıyorum. Kendimce ekran görüntüleri ile açıkladım ve bu method çalışıyor, bizzat ben hazirana kadar banlıyım normalde fakat girip gayet rahat oynayabiliyorum.
Post automatically merged:

vürüs totoal varmı
Konunun en altında Virustotal URLsi bulunuyor.

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Her anakartta olmuyor arkadaşlar ona göre, SMBIOS hatası alıyorsanız desteklemiyordur.
Asus anakartların çoğunda da olmuyor.

Üye
5 HİZMET YILI
Basebord Serial Numberın Yanında To be filled by O.E.M çıkıyor herhangi bi sayı çıkmıyor

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ağ ve internet ayarlarında sizin seçtiğiniz değer girdiğiniz yer bende yok hocam discorda katıldım yardımcı olabilecek var mı?

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum ben konunun bana ait olduğunu söylemedim, elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü ben de aynı yöntemi kullanıyorum. Kendimce ekran görüntüleri ile açıkladım ve bu method çalışıyor, bizzat ben hazirana kadar banlıyım normalde fakat girip gayet rahat oynayabiliyorum.

Konunun en altında Virustotal URLsi bulunuyor.
aynı şekilde bende oynuyorum sorunsuz format şart herşeyi doğru yapmanız gerek.

Üye
6 HİZMET YILI
Hello How about van 51 i have been banned and i made a new account an di keep getting van 51

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1620850976339.png

ben cmd ye 2 kodu da denedim birisinde system doesnt support diyor desteklemiyormuş diğeride smbios errordiyor zaten 2. olmaz sistem 64 bit ama 1. neden hata verdi yönetici olarakda başlattım bende olmuyor sanırım

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
arkdaslar bios da update etmenız lazım sonra yıne ban yıyebılırsnz bios sürümü düşürün yada yükseltin

bu yöntemle kesin acılır ancak unutulan sey bıos guncelemesı kesın yapın arkdslar ban yıyen arkdslar sebebı o dur sonra mumkun deıl ban olması hersey deısılmıs oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1 Kere formatladık işlemleri yaptık diyelim. valorant'a girmeden tekrar format atarsak tekrar girebiliyor muyuz?
yani her format attığımda yeniden mi yapmalıyım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...