valorant hwid ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
merhabalar anakartım ( asus p8h61-m le ) modelinden nasıl hwidimi kaldırabilirim yardımcı olabilecek varmı ve bazı konularda ilk bios up down yazıyordu nasıl yapılacağınıda anlatabilirmisiniz veya videosunu atabilirmisiniz
Post automatically merged:

asus anakartlar için bulamadım bazı yöntemler hep asus anakart için değildi bu yüzden konu açma gereği duydum şimdiden teşekkürler

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
merhabalar anakartım ( asus p8h61-m le ) modelinden nasıl hwidimi kaldırabilirim yardımcı olabilecek varmı ve bazı konularda ilk bios up down yazıyordu nasıl yapılacağınıda anlatabilirmisiniz veya videosunu atabilirmisiniz
Post automatically merged:

asus anakartlar için bulamadım bazı yöntemler hep asus anakart için değildi bu yüzden konu açma gereği duydum şimdiden teşekkürler
3 ay sürüyor hocam hwid ban. 3 ay sabretmeni öneririm. Forumda denk geldiğim konularda asus anakartlardan kaldırmak zor diyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
spoofer işe yaramıyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
3 ay sürüyor hocam hwid ban. 3 ay sabretmeni öneririm. Forumda denk geldiğim konularda asus anakartlardan kaldırmak zor diyorlar.
hocam benim bu 2. ban yemem o yüzden 3 ay dediler ama bakalım nolcak sınırsızda yemiş olabilirim yani 2.de ban yeme olayım vanguardı kapatmayıp pubgde hile açmamdan dolayı yine boş boşa yedik spoofere gidip para bayılmayalım bizde bi yol arıyoruz bakalım ne olacak teşekkürler sağol

Üye
4 HİZMET YILI
knkam bazı kişiler tek kullanımlık spoofer satıyolar ama kullanmanı onermem anakartının garantisaini bitiriyor

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bios ayarlarından yapılıyor diye biliyorum aga video izle bi de spoofer :D

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
hocam benim bu 2. ban yemem o yüzden 3 ay dediler ama bakalım nolcak sınırsızda yemiş olabilirim yani 2.de ban yeme olayım vanguardı kapatmayıp pubgde hile açmamdan dolayı yine boş boşa yedik spoofere gidip para bayılmayalım bizde bi yol arıyoruz bakalım ne olacak teşekkürler sağol
2.de sınırsız ban atmıyor 4 ay ban atıyor hocam ticket atmayı unutmayın

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
3 ay bekliceksin brom sabretceksin para ile kaldırıyorlar ama sistem anlarsa tekrar ban atar ama kalıcı haberin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İyi bir spoofer bulursan kaldırırsın internette parayla satılanı veyahut free'leride mevcut yalnız indirirken dikkat etmeni öneririm

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
büyük ihtimalle anakarta ban yemişsin kanka bildiğim kadarıyla asus biraz sıkıntı çıkarıyor ama yine de forumda ki spoofer dene

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ticket atarsaniz 3 ay surede acacaklar bu surede hesabiniza girmemeye ozen gosterin ayrica ayni hesaba da girmeyin baninizin acilmasi icin verilen sureden 2-3 sonra girin

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...