Valorant HWID bandan sonra diğer hesap da banlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
garanti ban yersin çünkü artık black listtesin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun aynısını ben yaşamıştım bende de 2 k vardı :( kaldırmıyorlar çok uğraştım

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lolde kullandığınız script valorantı etkiliyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
yiyo kanka ya 3 tane hesabım yedi hwid değiştirmen lazım diye biliyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu talihsiz bir durum bence güvende olmak için yasağını beklemelisin

Üye
3 HİZMET YILI
5klık hesabım ban yedi ndn olduğunu bilmiuom ama değişik

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tam dosya silersen yaşancağını sanmıyorum sorun ama 4k yatırıp emeklerin çöpe gitmesi koyar adama bende korkuyorum o yüzden hile felan indirmiyorum bilgisayara bende 4k yatırdım çünki. Konuya tekrar değinirsek ban yemezsin sc ye dair çerez felan bırakmazsan

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
paralı spooferler bile bazıları işe yaramıyor

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Eğer ilk hesabınla oynarken ikinci hesabına da girdiysen o da ban yemiştir

Vearf
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öncelikle Vanguard sistemini anlatayım;

- OverWatch sistemiyle aynı sayılır, Vac ban'dan farkı harddiske atıyor olması.

Yani valoranttan ban yersen harddisk değişmeden valorant oynayamazsın :/​
  • LPReborn kullanırken VanGuard'ın kapalı olduğundan emin ol. ( Simgesi Dahil )
  • Valoranttan tamamen ban yemediysen, ( Farklı hesaptan girebiliyorsan ) bir sorun olduğunu sanmıyorum. Bir dahaki oynayacağında LPReborn ile ilgili bir kalıntı bırakma.
IYI FORUMLAR

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben denemiş onaylamış biri olarak sc açıp lolden sonra valoya girince perma ban yemişim dikkat edin

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhabalar. Benim birkaç hafta önce 4K TL yatırdığım valorant hesabım LPReborn yüzünden ban yedi. Ticket attığımda bana hesap banımın kaldırılmayacağını ve 3 aylık falan HWID atıldığını söylediler. Bu olayın üzerinden 1 hafta geçti ve oyuna yeni bir hesaptan girip 2-3 saat oynadım sonra da sildim. O sırada herhangi bir HWID banı veya hesap banı ile karşılaşmadım. Sizce tekrar yükleyip yeni bir hesap yerine 2. hesabımda oynarsam hesap yasaklanabilir mi? -bilgisayardan script dosyalarının tam temizlemesini yaptıktan sonra-
Evet hesabın yasaklanır. Harddisk banı yediğin için 2. hesabında ban yer spoofer kullan

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar. Benim birkaç hafta önce 4K TL yatırdığım valorant hesabım LPReborn yüzünden ban yedi. Ticket attığımda bana hesap banımın kaldırılmayacağını ve 3 aylık falan HWID atıldığını söylediler. Bu olayın üzerinden 1 hafta geçti ve oyuna yeni bir hesaptan girip 2-3 saat oynadım sonra da sildim. O sırada herhangi bir HWID banı veya hesap banı ile karşılaşmadım. Sizce tekrar yükleyip yeni bir hesap yerine 2. hesabımda oynarsam hesap yasaklanabilir mi? -bilgisayardan script dosyalarının tam temizlemesini yaptıktan sonra-
Dostum öncelikle geçmiş olsun dostum girecegin hesapda çok risk olabilir ona göre boş bir hesaba girersen daha iyi edersin benim görüşüm budur saygılar

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
benzer olayı bende yaşadım 3 ay ban yedim 2 ay geçtikten sonra ban kalkmadan nası olduysa oyuna girdim oynadım hesap banı yedim sonra ticket açtığımda 3 ay daha uzadı banım 3 ocak ta felan açılacak. Hwıd banlı pc den ben oyuna nasıl giriyorum üstüne bide 3 ay daha uzuyor tabiki benim hatam ama oyuna girerken ban hatası verse belki ocak ayına kadar beklemicektim bu ay açılacaktı banım. :/

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ban yersen imkansız kaldırmazlar benim 10 hesabımı hiçbir taktikle kaldırmadılar :(

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bir sorun olmaz bende kullanıyorum fakat yemedim

arv

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyununuza veya hedef robotunuza bağlıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...