Valorant HWID banım kalktı fakat oyuna giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhabalar valorant'da donanım banım kalktı fakat oyuna hala giriş yapamıyorum (Van 152 hatası almaya devam ediyorum yeni açtığım hesaplarda). Daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? Geç açılma veya ne biliyim benzeri durumlar yaşayan birileri var mı?

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Banınız kalktığında en kötü ihtimal olarak VAL51 hatası alacaksınız. Muhtemelen banlandıktan sonra tekrar giriş denemeniz sonucunda ban süreniz uzadı ve bundan ötürü giriş yapamıyorsunuz. Riot Desteğe yazarak bilgi alabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Banınız kalktığında en kötü ihtimal olarak VAL51 hatası alacaksınız. Muhtemelen banlandıktan sonra tekrar giriş denemeniz sonucunda ban süreniz uzadı ve bundan ötürü giriş yapamıyorsunuz. Riot Desteğe yazarak bilgi alabilirsiniz.
Hocam benim zaten spoofer kullanma gibi bir durumum oldu fakat ordan da 3 ay cezamı aldım onu da bekledim yani 3 aylık cezayı 6 ay çekmiş bulundum :D Desteğe yazdım yanıt bekliyorum zaten aynı zaman da burdan da bir fikir almak istemiştim. Yorumun için teşekkürler.

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar Donanım Banızın Süresi Bittiyse Bu 1 Hafta Kadar Uzayabilir Ama Şöyle Bir Durumda Var Oyuna Bir Şekilde Girip Oynamayı Başardıysanız Bu Donanım Banınıza 3+1 Şekilde Eklenerek Uzar 3 Ay Ban Yediyseniz Her Girdiğinizde 3 Aya 1 Ay Eklenmek Üzere Uzar Eğer Böyle Bir Şey Yapmadıysanız Support Ekibine Ticket Atabilirsiniz

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka daha yeni kalktıysa 1 hafta bekliyiceksin 1 haftada acılma süresi yani teknik aksaklıklar olabiliyor ticket actıgımda bunu demişlerdi

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1-2 gün sonra dene açılacaktır ilk gün açılmayabiliyor bendede öyle olmuştu

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Delay olabiliyor . Yada spoofer denediysen süren uzuyabiliyor. Format at ve bekle (dahada uzamasını istemiyorsan).

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka daha yeni kalktıysa 1 hafta bekliyiceksin 1 haftada acılma süresi yani teknik aksaklıklar olabiliyor ticket actıgımda bunu demişlerdi
Evet öyle olabiliyormuş beklicez bakalım
1-2 gün sonra dene açılacaktır ilk gün açılmayabiliyor bendede öyle olmuştu
Evet beklemek tek çare
Delay olabiliyor . Yada spoofer denediysen süren uzuyabiliyor. Format at ve bekle (dahada uzamasını istemiyorsan).
Formatı vs attım temiz bir şekilde bekliyorum bakalım

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
VAN152 Hwid i kaldıramadığın anlamına geliyor. VAL 51 in çözümü ise basit youtube da bile mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Merhabalar valorant'da donanım banım kalktı fakat oyuna hala giriş yapamıyorum (Van 152 hatası almaya devam ediyorum yeni açtığım hesaplarda). Daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? Geç açılma veya ne biliyim benzeri durumlar yaşayan birileri var mı?
Yeni kalktıysa 1 hafta daha beklemen gerekiyor ben öyle biliyorum 1 hafta sonra tekrar denersin eğer yeni kalktıysa

ALIKKAN
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir gelişme mevcut mu? Bir arkadaşımda böyle bir sorunla karşılaşıyormuş destekten bir dönüş olmamış ona

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Delaylı olabiliyor 2 3 gün bekle derim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bir gelişme mevcut mu? Bir arkadaşımda böyle bir sorunla karşılaşıyormuş destekten bir dönüş olmamış ona
1637231940013.png

Hocam ben ban yediğim hesabın bilgilerini attım ve bana böyle bir dönüş yaptılar fakat ben hala giremiyorum bios update etmiştim onunla alakalı bir durum olabilir mi düşünüyorum ama ne alaka demeden de duramıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kardeşim hwid banın kalktıktan sonra log kayıtlarında pc'nin detected olduğu görünüyor. aldığın hata yine hwid ban yediğinden. 3 ay sonra banın tekrar kalktıktan sonra tavsiyem pcni sıfırlaman aksi halde bi 3 ay daha yersin.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim hwid banın kalktıktan sonra log kayıtlarında pc'nin detected olduğu görünüyor. aldığın hata yine hwid ban yediğinden. 3 ay sonra banın tekrar kalktıktan sonra tavsiyem pcni sıfırlaman aksi halde bi 3 ay daha yersin.
Şu an format atıyorum zaten birde öyle denicem olmadı tekrardan ticket atıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...