Hocam benim zaten spoofer kullanma gibi bir durumum oldu fakat ordan da 3 ay cezamı aldım onu da bekledim yani 3 aylık cezayı 6 ay çekmiş bulundumBanınız kalktığında en kötü ihtimal olarak VAL51 hatası alacaksınız. Muhtemelen banlandıktan sonra tekrar giriş denemeniz sonucunda ban süreniz uzadı ve bundan ötürü giriş yapamıyorsunuz. Riot Desteğe yazarak bilgi alabilirsiniz.
Evet öyle olabiliyormuş beklicez bakalımkanka daha yeni kalktıysa 1 hafta bekliyiceksin 1 haftada acılma süresi yani teknik aksaklıklar olabiliyor ticket actıgımda bunu demişlerdi
Evet beklemek tek çare1-2 gün sonra dene açılacaktır ilk gün açılmayabiliyor bendede öyle olmuştu
Formatı vs attım temiz bir şekilde bekliyorum bakalımDelay olabiliyor . Yada spoofer denediysen süren uzuyabiliyor. Format at ve bekle (dahada uzamasını istemiyorsan).
Valla hocam normal şartlarda 17 sinde banımın kalkması gerekiyordu 3-5 gün beklicem bakalım aynı zamanda ticket attım ordan zaten net bir cevap alırım.VAN152 Hwid i kaldıramadığın anlamına geliyor. VAL 51 in çözümü ise basit youtube da bile mevcut
En sağlıklısı öyle olurValla hocam normal şartlarda 17 sinde banımın kalkması gerekiyordu 3-5 gün beklicem bakalım aynı zamanda ticket attım ordan zaten net bir cevap alırım.
Yeni kalktıysa 1 hafta daha beklemen gerekiyor ben öyle biliyorum 1 hafta sonra tekrar denersin eğer yeni kalktıysaMerhabalar valorant'da donanım banım kalktı fakat oyuna hala giriş yapamıyorum (Van 152 hatası almaya devam ediyorum yeni açtığım hesaplarda). Daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? Geç açılma veya ne biliyim benzeri durumlar yaşayan birileri var mı?
Delaylı olabiliyor 2 3 gün bekle derimMerhabalar valorant'da donanım banım kalktı fakat oyuna hala giriş yapamıyorum (Van 152 hatası almaya devam ediyorum yeni açtığım hesaplarda). Daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu? Geç açılma veya ne biliyim benzeri durumlar yaşayan birileri var mı?
Bir gelişme mevcut mu? Bir arkadaşımda böyle bir sorunla karşılaşıyormuş destekten bir dönüş olmamış ona
Şu an format atıyorum zaten birde öyle denicem olmadı tekrardan ticket atıcamkardeşim hwid banın kalktıktan sonra log kayıtlarında pc'nin detected olduğu görünüyor. aldığın hata yine hwid ban yediğinden. 3 ay sonra banın tekrar kalktıktan sonra tavsiyem pcni sıfırlaman aksi halde bi 3 ay daha yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?